X-Men: Cei dintai

 • Pro Tv X-Men: Cei dintai la Pro Tv

  X-Men: Cei dintai

  X-Men: Cei dintai » Duminica, 26 septembrie 2021, 22:30

  (X-Men: First Class) 132 minute, color titrat engleza film fantasy

  Înainte ca Charles Xavier şi Erik Lensherr să ia numele de Profesor X şi Magneto, ei au fost doi tineri care îşi descopereau puterile pentru prima dată. Înainte de a fi duşmani, ei au fost prieteni apropiaţi.

  Asa cum am vazut si la Batman (si Hanibal, chiar daca acest erou nu este unul de BD), mergem acum mult in trecut. Personajele bine cunoscute din seria inceputa acum 10 ani in lungmetraj si mult mai de demult in serialul de animatie isi dezvaluie secretele.

  Filmul e plasat in anii '60 - in zorii erei spatiale, intr-o vreme plina de speranta Camelotului lui JFK. Dar a fost, de asemenea, varful razboiului rece, cand tensiunile tot mai mari dintre SUA si Uniunea Sovietica amenintau intreaga planeta - si cand lumea a descoperit existenta mutantilor.

  Tot in aceasta perioada Charles Xavier l-a intalnit pe Erik Lehnsherr. Inainte ca Charles (James McAvoy) si Erik (Michael Fassbender) sa-si ia numele de Profesorul X si Magneto, erau doi tineri care-si descopereau puterile. Inainte sa fie dusmani de moarte, au fost cei mai apropiati prieteni, lucrand impreuna si cu alti mutanti pentru a opri cea mai mare amenintare pe care a cunoscut-o lumea vreodata. Cativa dintre acesti tineri recruti mutanti sunt favoritii fanilor filmelor anterioare cu X-Men, iar altii sunt eroii clasici din benzile desenate, dar noi in seria de filme.

  "X-MEN: Cei dintai" ofera raspunsuri la intrebarile care au intrigat fanii filmelor sau a benzilor desenate multa vreme: Cum s-au reunit X-Men? De ce este Charles intr-un scaun cu rotile? De unde au aparut conacul X-Mansion si Cerebro?

  Citeste descrierea pe scurt pentru X-Men: Cei dintai
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail