X Factor

 • Antena 1 X Factor la Antena 1

  X Factor

  X Factor » Miercuri, 29 decembrie 2021, 00:00

  color romana emisiune concurs

  X Factor este o competiție românească televizată care își propune să găsească noi talente muzicale vocale. Emisiunea face parte din franciza internațională The X Factor, al cărei format a fost creat în 2004 de Simon Cowell.

  X Factor, show-ul care a transformat oameni obisnuiti in superstar-uri prinde glas si la noi in tara. Razvan Simion si Dani Otil sunt gazdele show-ului care a doborat recorduri de audienta.
  Fenomenul X Factor a cuprins toata tara. Peste 600 de romani si-au dat concursul in fata juriului, iar aproape 10.000 de oameni au venit sa asiste la un show cum nu s-a mai auzit. Caravana X Factor a strabatut toata tara in cautarea celor mai bune voci. Membrii juriului au poposit pe rand la Timisoara, Cluj, Constanta, Iasi si Bucuesti, in cautarea acelor concurenti care au voce, prezenta scenica, carisma si originalitate.

  Pe langa oportunitatea de a-si schimba vietile, de a deveni cei mai cunoscuti artisti ai momentului si de a-si face vocea auzita, participantii au si o miza materiala pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din Romania, oferit de Orange.

  Fara bariere de varsta sau stil, "X Factor" a rasturnat audientele din intreaga lume, bucurandu-se de o incredibila popularitate in randul telespectatorilor. Creat de Simon Cowell in Marea Britanie, formatul a fost rapid achizitionat de televiziuni din intreaga lume, astfel ca la sfarsitul anului 2010 existau deja 47 de castigatori ai concursului.
  Formatul X factor se diferentiaza de alte show-uri din lume, prin faptul ca juriul, format din personalitati reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finalistii, ci ii si indruma. Pe parcursul emisiunii, juriul se transforma din judecatori in adevarati mentori. Asadar, in concurs nu sunt numai cei care canta, ci si reputatiile membrilor din juriu.

  Citeste descrierea pe scurt pentru X Factor
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail