Wall- E

 • Hbo Wall- E la Hbo

  Wall- E

  Wall- E » Vineri, 15 martie 2019, 12:00

  (WALL-E) 95 minute, color titrat engleza film de animatie

  Recomanda Wall- E

  E anul 2700, iar Pământul e acoperit de gunoaie, ca urmare a secolelor de consumerism nesăbuit. Oamenii au plecat de pe Terra lăsând aici mici roboţi a căror sarcină este să facă planeta iarăşi locuibilă. Micul Wall-E a rămas singurul robot activ.

  Un desen animat marca Disney, plin emotie si bune sentimente ca in productiile lor mai vechi, de acelea de care ne este intotdeauna dor.

  Actiunea are loc in anul 2700. Terra inca exista, dar nu mai seamana absolut deloc cu ceea ce cunoastem. Sutele de ani de consumism compulsiv a dus planeta albastra in colaps. Acum este o uriasa groapa de gunoi. Oamenii au plecat de mult timp. Au fost trimisi roboti de igienizare, asa cum este si Wall-E.

  Pana aici nimic deosebit. Dar pe pamant soseste o nava cu alti roboti, in inspectie. Iar micul nostru robot ochios si nevrotic simte pentru prima data ca nu este singur in univers. Caci apare o ea, Eva, ca o zeita din visele secrete. De un alb impecabil, stralucitor, cu un brat puternic care arunca in aer orice, ea invata gesturi, sentimente si lectii noi. Caci Wall-E e hotarat sa o urmeze pana la capatul lumii doar ca sa o tina de mana... Iar oamenii au numai de castigat datorita acestui lucru.

  Povestea, tandra si foarte simpatica, plina de gaguri, de replici spumoase si de situatii nostime, in buna traditie Disney, va cuceri pe toata lumea, cu mic, cu mare. Wall-E seamana si vorbeste ca E.T, Eva chicoteste ca o fetita poznasa, lumea supertehnologizata a oamenilor de pe nava Axiom da fiori (cata risipa de inventivitate pe realizatori si desenatori!!!!), iar morala - foarte "verde" - este exact semnalul de alarma potrivit.
  Nu ratati un film de colectie!

  Film distribuit de Prooptiki.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Wall- E
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Wall- E

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail