Vreau sa fiu sanatos!

 • Tvr International Vreau sa fiu sanatos! la Tvr International - difuzare sâmbătă, 07 august

  Vreau sa fiu sanatos!

  Vreau sa fiu sanatos! » Sambata, 07 august 2021, 11:00

  color romana emisiune magazin

  Emisiune medicală care aduce în atenţia publicului cele mai noi tratamente şi terapii, dar şi metodele profilactice pentru consolidarea unei educaţii medicale sănătoase.

  "Vreau sa fiu sanatos" este o emisiune dinamica, ce merita urmarita pentru consolidarea unei educatii medicale sanatoase.

  Rubricile cu informatii utile tuturor, sunt: Nou in medicina romaneasca - cele mai noi metode de tratament prin care afectiunile pot fi ameliorate sau chiar vindecate; Frumusete dobandita - zona de estetica medicala si dermato-cosmetica; Profilaxia - urgenta sanatatii - accentuarea metodelor de profilaxie a diverselor boli; Kile te omoara - nutritia si regulile de alimentatie sanatoasa; Terapii altfel - terapii din medicina alternativa si tehnici de sondare a psihicului uman (terapiile psihologice); Noi am invins! - povesti de viata ale unor oameni care au invins o anumita afectiune, mai grava; Evenimente medicale - evenimente din lumea medicala, performantele unui act medical recent, mai mult sau mai putin mediatizat, subiect care subliniaza rezultatele exceptionale ale unui medic roman sau ale unei intregi echipe medicale.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Vreau sa fiu sanatos!
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV documentare

Programe TV romanesti

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV filme

Programe TV adulti

Programe TV sport

Programe TV muzica

Programe TV pentru copii