Virus mortal

Nota IMDB4.2/10

 • Prima Tv Virus mortal la Prima Tv

  Virus mortal

  Virus mortal » Duminica, 05 iulie 2020, 02:30

  (Terminal Error) 90 minute, color engleza film de actiune

  actori Virus mortal :
  compozitor Virus mortal : James T. Sale
  costume Virus mortal : Erin Farrell
  monteur Virus mortal : Joy Zimmerman
  regizor Virus mortal : Timothy Busfield John Murlowski
  operator Virus mortal : Philip Lee
  director de imagine Virus mortal : Yuda Ako
  scenarist Virus mortal : T.L. Petrie
  scenograf Virus mortal : Joseph Fedo

  Toata lumea este infectata, multi oameni morti. Cativa supravietuitori incearca sa gaseasca un loc in care sa fie in siguranta.

  O serie de catastrofe aparent fara legatura intre ele - intre care o explozie la o baza nucleara si inexplicabila cadere in gol a unui lift - par a fi opera unui hacker dezaxat. Prin crearea unui virus foarte inteligent care afecteaza si cele mai securizate retele computerizate ale companiilor si institutilor care ofera servicii publice, acesta vrea sa se razbune pe fostul sau partener. Acesta este proprietarul celei mai mari companii de software din lume, pasiunea sa pentru cibernetica fiind impartasita si de fiul sau, Dylan. Desi tatal sau ii spune sa nu mai umble la computerul sau, Dylan, vrand sa-i faca o bucurie, descarca un nevinovat MP3. Acesta de fapt contine virusul care se va extinde in toata reteaua companiei provocand defectiuni care vor duce la accidente cu sute de victime.
  Cand tatal si mama lui Dylan realizeaza ca virusul a fost creat de inamicul lor, il roaga pe acesta sa-l dezacceseze. Din pacate cu toata bunavointa acestuia, este prea tarziu. Virusul - mai inteligent decat il considerau expertii - se autoreproduce si forta sa devine mai distructiva odata cu trecerea timpului.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Virus mortal

Trailer Virus mortal

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail