Viespea verde

 • Hbo Comedy Viespea verde la Hbo Comedy - difuzare vineri, 26 octombrie

  Viespea verde

  Viespea verde » Vineri, 26 octombrie 2018, 13:05

  (The Green Hornet) 119 minute, color engleza film de actiune

  Recomanda Viespea verde

  În comedia de acțiune a lui Michel Gondry, Britt Reid (Seth Rogen) luptă împotriva crimei organizate. Acesta devine justițiarul The Green Hornet care, alături de prietenul său Kato, decide să se deghizeze pentru a se infiltra în mediile de infractori

  Un playboy bogat face echipa cu un inventator de gadget-uri ca sa lupte impotriva crimei in postura de super-eroi.

  Britt Reid (Seth Rogen) e fiul celui mai respectat si mai proeminent magnat media si e extrem de fericit sa duca o existenta fara sens, insa plina de petreceri - pana cand tatal sau (Tom Wilkinson) moare in mod misterios, lasandu-i lui Britt vastul sau imperiu.

  Britt leaga o prietenie neobisnuita cu Kato (Jay Chou), unul din angajatii sai cei mai misteriosi si mai inventivi. Cei doi intrevad ocazia sa faca, pentru prima oara in viata, ceva important: sa se lupte cu crima. Pentru a se apropia de criminali, ei vin cu acoperirea perfecta: vor poza ei insisi in infractori. Protejand legea prin incalcarea ei, Britt devine justitiarul "Viespea verde" si patruleaza strazile cu Kato. Folosindu-se de toata ingenuitatea si de indemanarea sa, Kato construieste o masina retro, insa tehnologic avansata. Black Beauty e o masina indestructibila care are un motor puternic, dar duce si armament greu.

  In timp ce calatoresc in aceasta fortareata mobila pe roti si se lupta cu raufacatorii cu ajutorul gadget-urilor inteligente, Viespea verde si Kato devin celebri. Dupa ce o co-opteaza si pe secretara Lenore Case (Cameron Diaz), ei incep sa-l vaneze pe Benjamin Chudnofsky (Christoph Waltz), barbatul care controleaza lumea interlopa din Los Angeles. Dar Chudnofsky are si el planurile sale: sa omoare Viespea verde.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Viespea verde
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Viespea verde

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV documentare

Programe TV romanesti

Programe TV filme

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV muzica

Programe TV adulti

Programe TV sport

Programe TV pentru copii