Viespea verde

 • Hbo Comedy Viespea verde la Hbo Comedy

  Viespea verde

  Viespea verde » Vineri, 26 octombrie 2018, 13:05

  (The Green Hornet) 119 minute, color engleza film de actiune

  Recomanda Viespea verde

  În comedia de acțiune a lui Michel Gondry, Britt Reid (Seth Rogen) luptă împotriva crimei organizate. Acesta devine justițiarul The Green Hornet care, alături de prietenul său Kato, decide să se deghizeze pentru a se infiltra în mediile de infractori

  Un playboy bogat face echipa cu un inventator de gadget-uri ca sa lupte impotriva crimei in postura de super-eroi.

  Britt Reid (Seth Rogen) e fiul celui mai respectat si mai proeminent magnat media si e extrem de fericit sa duca o existenta fara sens, insa plina de petreceri - pana cand tatal sau (Tom Wilkinson) moare in mod misterios, lasandu-i lui Britt vastul sau imperiu.

  Britt leaga o prietenie neobisnuita cu Kato (Jay Chou), unul din angajatii sai cei mai misteriosi si mai inventivi. Cei doi intrevad ocazia sa faca, pentru prima oara in viata, ceva important: sa se lupte cu crima. Pentru a se apropia de criminali, ei vin cu acoperirea perfecta: vor poza ei insisi in infractori. Protejand legea prin incalcarea ei, Britt devine justitiarul "Viespea verde" si patruleaza strazile cu Kato. Folosindu-se de toata ingenuitatea si de indemanarea sa, Kato construieste o masina retro, insa tehnologic avansata. Black Beauty e o masina indestructibila care are un motor puternic, dar duce si armament greu.

  In timp ce calatoresc in aceasta fortareata mobila pe roti si se lupta cu raufacatorii cu ajutorul gadget-urilor inteligente, Viespea verde si Kato devin celebri. Dupa ce o co-opteaza si pe secretara Lenore Case (Cameron Diaz), ei incep sa-l vaneze pe Benjamin Chudnofsky (Christoph Waltz), barbatul care controleaza lumea interlopa din Los Angeles. Dar Chudnofsky are si el planurile sale: sa omoare Viespea verde.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Viespea verde
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Viespea verde

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail