Vicepresedinta

 • Hbo Comedy Vicepresedinta la Hbo Comedy

  Vicepresedinta

  Vicepresedinta » Sambata, 27 aprilie 2019, 11:00

  (Veep) color titrat engleza serial de comedie

  Recomanda Vicepresedinta

  Filmat in Washington DC, acesta este un serial de comedie cu Julia Louis-Dreyfus in rolul fostei doamne senator Selina Meyer care devine vicepresedintele SUA si descopera ca acest post nu este deloc asa cum si-l imaginase.

  Serialul o urmareste pe Meyer si personalul ei care incearca impreuna sa se faca remarcati si sa lase in urma o mostenire trainica, fara sa se lase pacaliti de jocurile politice de zi cu zi care definesc capitala. Cercul lui Meyer este format din seful ei de personal Amy (Anna Chlumsky), purtatorul de cuvant cu vechime in functie Mike McClintock (Matt Walsh), mana ei dreapta si totodata garda ei Gary (Tony Hale) si secretara Sue (Sufe Bradshaw). Impreuna ei duc destul de des batalii cu Dan Egan (Reid Scott), un interlop ambitios, si increzutul Jonah (Tim Simons), legatura cu Casa Alba.

  Creata de Armando Iannucci, comedia are scenariu, dar este filmata intr-un stil improvizat. Serialul "VEEP" este autentic fara intentia de a fi biografic si arata cum este sa ai cel mai nesemnificativ post, in cel mai puternic birou din lume.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Vicepresedinta
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Vicepresedinta

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail