Viata lui Pi

 • Pro Tv Viata lui Pi la Pro Tv

  Viata lui Pi

  Viata lui Pi » Luni, 12 noiembrie 2018, 01:15

  (Life of Pi) 127 minute, color titrat engleza film de aventuri

  Recomanda Viata lui Pi

  După naufragiul unui transatlantic, fiul adolescent al unui director de grădină zoologică, Pi Patel, pluteşte în derivă într-o barcă de salvare alături de o hienă, un urangutan, o zebră rănită şi un imens şi înfometat... tigru de Bengal.

  Ang Lee ("Brokeback Mountain", "Tigru si dragon") a creat un film revolutionar despre un tanar care supravietuieste unui dezastru maritim si se vede silit sa porneasca intr-o calatorie epopeica, plina de aventuri si de descoperiri. Naufragiatul formeaza o extraordinara si neasteptata legatura cu un alt supravietuitor... un fioros tigru bengalez.

  Actiunea filmului, ecranizarea cartii lui Yann Martel, opera care s-a vandut in milioane de exemplare si a petrecut ani intregi in clasamentele bestsellerurilor, se petrece pe trei continente si doua oceane, de-a lungul unei perioade de multi ani, intr-un vast univers al imaginatiei.

  Viziunea lui Lee, impreuna cu uimitoarele imagini 3D, au transformat un roman care de multa vreme era considerat imposibil de ecranizat intr-o imbinare indrazneata de naratiune epopeica si teme profunde, care provoaca la reflectie.

  Ang Lee a utilizat acelasi sistem de filmat Cameron/Pace pentru filmul sau, folosit si pentru filmarea productiei "Avatar".

  Citeste descrierea pe scurt pentru Viata lui Pi
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Viata lui Pi

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail