Vanatorii de licitatii

 • Discovery Channel Vanatorii de licitatii la Discovery Channel

  Vanatorii de licitatii

  Vanatorii de licitatii » Joi, 31 mai 2018, 18:00

  (Auction Hunters) 30 minute, color engleza serial documentar

  Recomanda Vanatorii de licitatii

  În al treilea sezon al programului, Allen Haff şi Ton Jones, cumpărători hotărâţi, călătoresc din tundra Alaskăi până pe plajele din Hawaii, căutând cele mai bune obiecte de colecţie din SUA, ţara unde se scot zilnic la vânzare peste 10.000 de unităţi de depozitare abandonate - o posibilă mină de aur pentru cei care îşi câştigă existenţa vânând proprietăţi pe care nu le mai revendică nimeni. Obiectele descoperite sunt extrem de diverse, de la echipamente sportive, jocuri mecanice clasice şi arme din perioada Războiului Civil până la rable "vintage", o caleaşcă foarte veche şi chiar un cufăr voodoo, iar Ton şi Allen sunt mai hotărâţi ca oricând să obţină un profit-monstru ! Însă când licitezi pentru asemenea spaţii de depozitare e ca şi cum ai participa la loterie. Concurând cu alţi "Vânători de licitaţii", cumpărători insistenţi şi colecţionari puşi pe fapte mari, cei doi trebuie să cheltuiască bani grei ca să câştige. Se vor dovedi oare rentabile cele mai recente achiziţii ale lor ?

  Allen Haff si Ton Jones calatoresc de-a lungul Americii, in cautate de profit. Ei participa la licitatii de depozite nereclamate de nimeni, iar o scurta privire in magazia deschisa in fata lor le spune daca e cazul sa se arunce si sa tina la pret.

  Uneori sunt vechituri si doar simple lucruri lasate in urma. Insa, de cele mai multe ori, inauntru gasesc adevarate comori, antichitati, masinarii vechi, echipamente sportive care, vandute, le vor aduce profit urias. Cele cateva sute de dolari investiti sunt mai mereu cu noroc.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Vanatorii de licitatii
« Emisiunea anterioara

Daca ti-a placut Vanatorii de licitatii atunci iti recomandam:

Comentarii la Vanatorii de licitatii

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail