Urzeala tronurilor

Nota IMDB9.5/10

 • Hbo Comedy Urzeala tronurilor la Hbo Comedy

  Urzeala tronurilor

  Urzeala tronurilor » Luni, 30 iulie 2018, 10:10

  (Game of Thrones) color engleza serial

  Recomanda Urzeala tronurilor

  actori Urzeala tronurilor :
  costume Urzeala tronurilor : Michele Clapton
  monteur Urzeala tronurilor : Frances Parker
  regizor Urzeala tronurilor : Daniel Minahan Brian Kirk Timothy Van Patten
  operator Urzeala tronurilor : Marco Pontecorvo Alik Sakharov Matthew Jensen
  producator Urzeala tronurilor : Mark Huffam
  scenarist Urzeala tronurilor : David Benioff George R.R. Martin D.B. Weiss

  Din sudul machivelic și sălbaticele ținuturi din est până în nordul înghețat și anticul zid ce protejează regatul de întuneric, două puternice familii sunt prinse într-un joc mortal, al cărui scop e controlul asupra celor Șapte Regate din Westeros.

  Serialul spune povestea regilor si reginelor, a cavalerilor si renegatilor, a mincinosilor si nobililor, cu totii prinsi in lupta pentru castigarea tronului de fier. La inceputul serialului, Regele Robert Baratheon, casatorit cu Cersei Lannister (din corupta si bogata familie Lannister), ii cere Lordului Eddard "Ned" Stark sa vina in sud si sa-l ajute sa-si conduca regatul dupa ce omul sau de incredere moare intr-un mod ciudat.

  Intre timp, tronul e amenintat din est de printesa adolescenta Daenerys si fratele ei Viserys, ambii in exil dupa ce familia lor, aflata la conducerea regatului vreme de multi ani, a fost masacrata. De asemenea exista zvonuri cum ca s-ar petrece lucruri ciudate la marginea regatului, la nord de zid.

  Regia serialului e semnata de Brian Kirk, Tom McCarthy, Daniel Minahan, Alan Taylor si Tim Van Patten pe baza unor scenarii scrise de David Benioff & D.B. Weiss, Bryan Cogman, Jane Espenson si George R.R. Martin.

  Sezonul 4: La inceputul sezonului, incurajati de macelul de la Nunta Rosie din Riverlands, unde au murit multi din inamicii casei Stark, Lannisterii tin cu dintii de Tronul de Fier. Dar oare pot trece peste propriile orgolii si peste amenintarile noi, aflate in curs de desfasurare in sud, nord si est?

  In timp ce Stannis Baratheon continua sa-si construiasca armata in Dragonstone, apare un nou pericol din sud, atunci cand Oberyn Martell (Vipera Rosie din Dorne), rivalul casei Lannister, ajunge in Debarcaderul Regelui pentru a participa la nunta lui Joffrey si Margaery Tyrell si, ulterior, pentru a-si pune adevaratele planuri in aplicare. In nord, Rondul de Noapte, aflat in pragul dezbinarii, este amenintat de armata veneticilor, condusa de Mance Ryder, care la randul sau este vanat de niste dusmani mult mai aprigi: Umblatorii Albi.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Urzeala tronurilor
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Urzeala tronurilor

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail