Unitatea 7

 • Filmbox Unitatea 7 la Filmbox - difuzare 03 octombrie 2021

  Unitatea 7

  Unitatea 7 » Duminica, 03 octombrie 2021, 23:25

  (Grupo 7) 96 minute, color titrat spaniola thriller de actiune

  Unit 7 are o sarcină grea: să cureţe oraşul de traficanţii de droguri şi să stopeze puterea nefastă cu care aceştia controlează străzile.

  Un thriller realist foarte curajos despre o echipa de ofiteri de la narcotice din Sevilia.

  In 1987, centrul orasului Sevilia era plin de traficanti de droguri si consumatori care furau si consumau droguri in vazul tuturor. Pentru a rezolva aceasta situatie, este infiintata o unitate speciala de politie, iar ofiterii nu vor ezita sa foloseasca metode ilegale pentru a pune capat criminalitatii.

  In Sevilia incepeau pregatirile pentru Expozitia Internationala din 1992. Suntem in anul 1987, iar centrul orasului Sevilia era plin de prostituate, traficanti de droguri si consumatori care furau si consumau droguri in vazul tuturor. Pentru rezolvarea acestei situatii, se infiinteaza "Grupo 7", o unitate speciala de politie, care va primi o misiune foarte riscanta, iar ofiterii nu vor ezita sa foloseasca metode ilegale pentru a pune capat criminalitatii. Mai precis, rolul politistilor este acela de a curata strazile orasului de traficantii de droguri si de prostituate. Liderul lor este Angel, un ofiter de politie tanar si ambitios care spera ca indeplinirea misiunii sa ii aduca promovarea in cariera. Cu toate acestea, in ciuda succesului initial, apar complicatii, deoarece metodele folosite de echipaj ajung sa fie in afara legii. Pe masura ce misiunea avanseaza relatiile dintre politistii din "Grupo 7" se schimba.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Unitatea 7
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV muzica

Programe TV documentare

Programe TV romanesti

Programe TV straine

Programe TV filme

Programe TV stiri

Programe TV sport

Programe TV adulti

Programe TV pentru copii