Unde dai si unde crapa

 • Axn Unde dai si unde crapa la Axn

  Unde dai si unde crapa

  Unde dai si unde crapa » Joi, 14 octombrie 2021, 10:55

  (Snatch) 104 minute, color titrat engleza comedie de actiune

  Un jaf armat, mult aur, meciuri de box aranjate, trei băieți londonezi țiplă, multă acțiune, dar și umor negru britanic sunt doar câteva dintre ingredientele noului serial Unde dai și unde crapă (Snatch).

  Un hot de diamante, Franky Patru Degete (Benicio Del Toro) soseste de la New York la Londra pentru a inmana un diamant urias subtilizat. Doug zis "Capul" (Mike Reid) si Boris "Tais" (Rade Sherbedgia) il conving sa parieze la un meci ilegal de box.

  La locul de plasare a pariurilor se profita de pe urma novicilor si patrund printre cei ce se ocupa de mari meciuri aranjate. Dar cand luptatorul novicelui e facut KO de Mickey O'Neil (Brad Pritt), un tigan salbatic, baietii din gasca il conving sa lupte in locul boxerului lor. Dar tiganul fioros refuza sa se lase batut in runda a patra, asa cum fusese planuit. Agentul de box Brick Top (Alan Ford) ramane impresionat de tehnica tiganului, salvandu-l de la munca din ferma de porci.

  Sosit din New York, seful lui Franky il angajeaza pe renumitul Tony "Dinti de plumb" (Vinnie Jones), ca sa-l gaseasca pe Franky si sa recupereze diamantul. Incepe vanatoarea: inselaciuni, blufuri si tertipuri, razbunari, planuri date peste cap, spirite incinse, toate ducand la o incaierare generala.

  Inceputul filmului da impresia unui thriller sangeros pentru ca in final sa avem o comedie cu umor negru. Filmul este o goana nereusita dupa un diamant, o devoalare a aranjamentelor din lumea meciurilor ilegale de box amestecate cu povestea unui tigan irlandez ce a devenit imbatabil intre boxeri; peste toate apare si un caine nu lipsit de personalitate care isi are rolul lui in furtul briliantului. Un film "plin de intorsaturi alandala" cum il caracterizeaza producatorul, in care Mafia rusa si evreiasca este prezenta. Cruzimea este amestecata cu momente de comedie, filmul fiind cand serios, cand ironic, grotesc sau crud realist. Filmul reuseste sa faca descrierea acestei lumi plina de culoare: tigani irlandezi, gangsteri newyorkezi, londonezi de bastina, evrei, negri, chinezi, rusi si scotieni. Guy Ritchie touch.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Unde dai si unde crapa
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail