Un doctor pentru dumneavoastra

 • Tvr International Un doctor pentru dumneavoastra la Tvr International

  Un doctor pentru dumneavoastra

  Un doctor pentru dumneavoastra » Maine, 16 decembrie 2019, 18:30

  55 minute, color talk show

  Râvnim la sănătate! Sănătatea nu se primeşte în dar, nu se cumpără şi nu se moşteneşte! Sănătatea trebuie doar păstrată! Urmăriţi emisiunea interactivă de sănătate dedicată românilor care trăiesc în afara granițelor. Medicii români, specialişti de renume, dăruiesc un strop din toată ştiinţa lor: răspund, în direct, întrebărilor dumneavoastră, oferă informaţii valoroase şi recomandări cu privire la prevenţie, metode moderne de diagnosticare şi tratament.

  O noua emisiune de larg interes pentru telespectatori va fi difuzata zilnic, de luni pana vineri. Un doctor pentru dumneavoastra va deveni, in scurt timp, o sursa de informatii diverse din domeniul sanatatii.

  Acest program ofera in direct sfaturi de specialitate si raspunsuri la intrebarile adresate de telespectatori.

  Problemele medicale sunt aceleasi oriunde ne-am afla, dar faptul ca persoanele care intra in direct pot sa spuna in limba materna de ce afectiuni sufera si sa primeasca un sfat avizat, in timp real, este un beneficiu pe care TVR International il ofera telespectatorilor sai.
  Specialistii invitati in studio sunt de top si pot da solutii atat din domeniul medicinei clasice, cat si al celei alternative. Calitatea medicilor din tara este recunoscuta la nivel mondial, astfel ca acest program ofera celor interesati sansa de a beneficia de cunostintele si talentul acestora. Serviciile oferite in tara sunt de multe ori mai ieftine decat cele din tarile dezvoltate, dar au aceleasi rezultate, motiv pentru care turismul stomatologic si cel estetic, dar si oftamologic s-au dezvoltat si la noi in mod deosebit.

  Prezentatoarea Cristina Timus va fi ajutata de medici, specialisti si terapeuti atestati, oameni care vor fi zilnic la dispozitia telespectatorilor pentru a le raspunde in direct la intrebarile telefonice. Un capitol aparte va fi axat pe cunoasterea beneficiilor pe care le poate aduce cura balneara in prevenirea imbolnavirilor sau vindecarea unor afectiuni.

  Programul este unic in peisajul international romanesc, in care specialisti de marca raspund in direct telespectatorilor. De asemenea, este singurul program care aduce sugestii de tratament prin intermediul medicinei alternative romanesti pe un canal de televiziune international.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Un doctor pentru dumneavoastra
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail