Trailer Ultimele dorinte

Alte trailere pentru Ultimele dorinte

Recomandari tv.acasa.ro

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Ultimele dorinte?

Aboneaza-te

Premii:

Grammy

- 1 nominalizare Grammy

 • (The Bucket List) 97 minute, color titrat engleza film de aventuri

  Doi barbati aflati la zenitul vietii (Jack Nicholson si Morgan Freeman) pornesc impreuna intr-o calatorie initiatica.

  Nicholson e milionar, Freeman un mecanic umil, dar demn.
  Intamplarea face ca pasii lor sa se intersecteze, iar acum e timpul ca fiecare sa afle mai multe despre lume, despre sine si despre celalalt.

  Un film despre camaraderie, asa cum numai americanilor le poate iesi, cu doi monstri sacri, de o tehnica si talent uimitoare.

  In urma cu multi ani, profesorul de filosofie al lui Carter Chambers (Morgan Freeman) daduse drept tema studentilor sai alcatuirea unei liste cu tot ceea ce si-ar dori sa faca si sa vada inainte de a-si da obstescul sfarsit. Insa realitatea vietii de adult i-a schimbat planurile. Casatoria, copiii, miile de griji zilnice si cei 46 de ani de serviciu ca mecanic auto au transformat treptat aceasta lista de dorinte intr-o amintire cu gust amar, reducand-o la un exercitiu mental prin care Carter facea ca timpul sa treaca mai repede in timp ce repara masini.

  Pe de alta parte, miliardarul Edward Cole (Jack Nicholson) n-a vazut in viata lui o lista care sa contina altceva decat cifre. De cand se stie, a fost prea ocupat cu afacerile si construirea propriului sau imperiu financiar pentru a se gandi vreodata, intre doua achizitii si numeroase cafele, ce si-ar dori cu adevarat in viata.

  Insa viata ii trezeste brusc la realitate. Carter si Edward ajung amandoi intr-un salon de spital, cu foarte mult timp la dispozitie pentru a se gandi la ceea ce ii asteapta si la ceea ce au realizat pana atunci. Desi aparent foarte diferiti unul de celalalt, ei descopera ca au doua puncte comune: nevoia neimplinita de a se impaca cu ei insisi si deciziile pe care le-au luat in viata, plus dorinta intensa de a-si petrece timpul care le-a mai ramas facand tot ceea ce si-au dorit candva. Lista de dorinte inceteaza sa mai fie un simplu exercitiu mental.

Comentarii la trailer Ultimele dorinte

Ultimele dorinte Ultimele dorinte Nota: 7.5

Durata: 97 minute Gen: aventura Regizor: Rob Reiner

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail