Ticalosi fara glorie

 • Antena 1 Ticalosi fara glorie la Antena 1

  Ticalosi fara glorie

  Ticalosi fara glorie » Vineri, 11 ianuarie 2019, 22:30

  (Inglourious Basterds) 153 minute, color engleza drama de razboi

  Recomanda Ticalosi fara glorie

  În Franţa ocupată de germani Shosanna (Melanie Laurent) priveşte neputincioasă cum familia ei este executată de colonelul nazist Hans Landa (Christoph Waltz). Shosanna scapă ca prin urechile acului şi fuge la Paris, unde-şi creează o nouă identitate

  In Franta ocupata de germani, Shosanna Dreyfus (Melanie Laurent) priveste neputincioasa cum familia ei este executata de colonelul nazist Hans Landa (Christoph Waltz). Shosanna scapa ca prin urechile acului si fuge la Paris, unde-si creeaza o noua identitate ca proprietar si proiectionist de cinema.

  Intr-o alta parte din Europa, locotenentul Aldo Raine (Brad Pitt) organizeaza un grup de soldati americani evrei pentru misiuni de pedeapsa, actiuni socante de razbunare. Ulterior cunoscuti de dusman drept "Ticalosii", brigada lui Raine isi uneste fortele cu actrita germana Bridget von Hammersmark (Diane Kruger) intr-o misiune de distrugere a liderilor celui de al Treilea Reich.

  Soarta ii duce la un cinematograf, unde Shosanna isi pune la cale propriul plan de razbunare.

  "A fost odata ca niciodata, in Germania nazista..."
  "Cu siguranta nu este un film documentar" afirma Diane Kruger. "Filmul este despre un grup de rebeli care hotarasc singuri cine trebuie pedepsit. Mi-a placut foarte mult."

  "Este ca un film Quentin Tarantino cu steroizi si viteza. Este un film care se petrece in timpul celui de al doilea Razboi Mondial, nu este un film despre cel de al doilea Razboi Mondial. Este rapid, tensionat, incitant, cu toate tensiunile, toata viteza si toate emotiile, toata violenta la care te astepti din partea unui film Tarantino, dar cu un subiect pe care nu l-ai mai vazut vreodata" afirma Roth.

  Este un film de razbunare, despre razbunare si despre filme. B.J. Novak spune "toate filmele lui Quentin mi s-au parut romantice. Dar acesta este special. Este despre o idee foarte romantica. Romantica si stralucitoare."

  Care este aspectul favorit al lui Tarantino in film? Bineinteles: "Imi place pentru ca impotriva nazistilor lupta puterea cinematografului" spune el. "Dar nu numai ca metafora, ci ca realitate ad literam".

  Filmul l-a adus in prim-plan pe actorul Christoph Waltz, care devine vedeta internationala.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Ticalosi fara glorie
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Daca ti-a placut Ticalosi fara glorie atunci iti recomandam:

Comentarii la Ticalosi fara glorie

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail