Trailer The International: Puterea banului

Alte trailere pentru The International: Puterea banului

Recomandari tv.acasa.ro

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru The International: Puterea banului?

Aboneaza-te

  • (The International) 118 minute, color engleza film de actiune

    Agentul Interpol Louis Salinger (Clive Owen) si procurorul adjunct din Manhattan, Eleanor Whitman (Naomi Watts) se lupta sa aduca in fata justitiei pe una dintre cele mai puternice banci ale lumii. Descoperind mii de activitati ilegale, Salinger si Whitman urmeaza calea banilor, de la Berlin la Milano, si pana la New York sau Istanbul. Aflandu-se intr-o investigatie cu miza mare pe toata intinderea globului, tenacitatea lor nezdruncinata le pune viata in pericol pentru ca tintele lor nu se dau inlaturi de la nimic - nici chiar de la crima - pentru a continua sa finanteze terorismul si razboiul. In regia lui Tom Tykwer (Run Lola Run), dupa un scenariu original scris de Eric Warren Singer, Puterea banului a fost turnat in Germania si in toata Europa.

    Filmarile din Guggenheim au fost realizate pe o scena de langa studiourile Babelsberg, unde a fost construita, cu destul efort, o replica a interioarelor faimosului muzeu new-yorkez, proiectat de Frank Lloyd Wright. O saptamana de filmari exterioare la Istanbul a inceput programul de productie pentru finalul filmului; o zi la Lyon a permis filmarea lui Louis Salinger la sediul real al Interpol; trei saptamani de filmari ale unor secvente exterioare la Milano i-au prezentat pe Salinger si Whitman in respectivul oras, cand se aflau in toiul investigatiilor lor. Ultima saptamana de filmari s-a desfalurat la New York, unde realizatorii au preferat sa arate partea mai indrazneata a orasului, prin contrast cu Berlinul.


    Daca povestea pare rupta din titlurile ziarelor, spune regizorul Tom Tykwer, este pentru ca presa este cea care a demonstrat ca bancile ne controleaza viata. "Dezastrul in care ne aflam acum a inceput cand bancile i-au pacalit pe oameni incurajandu-i sa traiasca peste posibilitatile lor materiale," afirma el. "Decizia bancilor are efecte extinse - casele in care locuim sunt in pericol, slujbele noastre sunt in pericol, pana la urma, este periclitat chiar standardul nostru de viata.

The International: Puterea banului The International: Puterea banului Nota: 6.6

Durata: 118 minute Gen: film de actiune

  • Actori: Clive Owen, Armin Mueller-Stahl, Naomi Watts, Ulrich Thomsen, Luigi Di Fiore, Jack McGee, Luca Calvani

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail