Teatru tv

 • Tvr International Teatru tv la Tvr International

  Teatru tv

  Teatru tv » Sambata, 27 aprilie 2019, 10:00

  color romana teatru TV

  Recomanda Teatru tv

  TVR 2 duce mai departe tradiţia teatrului televizat şi, în fiecare săptămână, telespectatorii vor putea urmări noi producţii realizate în studiourile proprii. Publicul se va bucura de ecranizările unor texte clasice, cât şi contemporane, inspirate de societatea românească. Mai mult, fiecare ediţie a Teatrului TV va fi prezentată de marele maestru Radu Beligan.

  Intitulat "Teatru TV", programul care are la baza o idee a actorului Mihai Bendeac, isi propune sa readuca in atentia publicului cele mai frumoase piese de teatru din ultimii 30 de ani, jucate pe scenele unor importante institutii teatrale din Romania cu unii dintre cei mai iubiti actori. "Acest proiect este doar inceputul revenirii divertismentului de buna calitate. Mi-am pus in joc intreaga cariera pentru asta", spune Mihai Bendeac.
  Spectacolele sunt realizate impreuna cu Teatrul de Comedie.

  In cadrul evenimentelor publicul se va putea intalni cu personalitati marcante ale scenei romanesti, invitati de prima mana, toate in decoruri de poveste. Debutul acestui proiect este asteptat cu mare entuziasm si de vedetele din lumea mondena care au impartasit ce semnificatie are teatrul in viata lor.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Teatru tv
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Teatru tv

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail