Suspiciunea

Nota IMDB7/10

 • Film + Suspiciunea la Film +

  Suspiciunea

  Suspiciunea » Sambata, 06 octombrie 2018, 02:15

  (Disturbia) 104 minute, color engleza thriller

  Recomanda Suspiciunea

  actori Suspiciunea :
  compozitor Suspiciunea : Geoff Zanelli
  monteur Suspiciunea : Jim Page
  producator executiv Suspiciunea : Joe Medjuck Tom Pollock
  regizor Suspiciunea : D. J. Caruso
  operator Suspiciunea : Rogier Stoffers
  producator Suspiciunea : Jackie Marcus
  scenarist Suspiciunea : Christopher B. Landon Carl Ellsworth

  Adolescentul Kale are o viaţă de invidiat. Îşi petrece timpul jucând jocuri video, navigând pe net şi uitându-se la televizor. E stăpân pe întreaga casă, iar o tânără frumoasă, Ashley, tocmai s-a mutat în casa de alături. Însă ceva nu este în regulă.

  Kale (Shia LaBeouf) are o viata pentru care majoritatea adolescentilor l-ar invidia. El isi petrece cea mai mare parte a zilelor jucand jocuri video, navigand pe internet, mancand de la fast-food si uitandu-se la televizor. El este stapan pe intreaga casa, iar o tanara frumoasa pe nume Ashley (Sarah Roemer) tocmai s-a mutat in casa de alaturi.
  Exista o singura problema - nu are voie sa paraseasca domiciliul. Kale se afla sub ordinul judecatoresc de a nu parasi casa timp de trei luni de zile, iar daca va face cu un pas mai mult peste 100 de metri distanta de casa, urmatoarea privare de libertate se va face intr-o inchisoare adevarata. Iar celulele din inchisori nu sunt dotate cu jocuri video sau cablu tv.
  Viata lui nu a fost intotdeuna asa. In urma cu un an, Kale impreuna cu mama (Carrie-Anne Moss) si cu tatal lui erau foarte uniti, formau o familie fericita. Mai apoi, tatal sau a murit intr-un accident de masina, pentru care se simte intr-un fel sau altul vinovat. Trauma i-a adus efecte psihologice de lunga durata. Un tanar foarte sociabil odata, Kale este acum un om inchis si retras. Cand un profesor insensibil il aduce in discutie pe tatal lui Kale, acesta din urma il loveste pe profesor. Numai interventia mamei lui l-a salvat de la intrarea in inchisoare.
  El se agita acum tot mai mult in propria casa, in timp ce mama lui incearca sa pastreze lucrurile la normal muncind zi si noapte. Cum peretii par sa se fi inchis si sa nu-i mai dea scapare, Kale incepe sa observe lumea de afara. Cu ajutorul unui echipament de supraveghere de mana a doua el incepe sa-si spioneze vecinii, in special pe Ashley, care il surprinde curand facand acest lucru. Spre surprinderea lui, ea devine interesata de acest hobby.
  Ceea ce incepe ca un joc devine mai apoi extrem de serios atunci cand Kale si Ashley incep sa-l suspecteze pe unul dintre vecini (David Morse) ca ar putea fi un criminal in serie. Dar cine ii va crede? Ar putea fi doar imaginatia lor bogata.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Suspiciunea

Trailere Suspiciunea

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Suspiciunea

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail