Suflet nelinistit

 • Pro Cinema Suflet nelinistit la Pro Cinema

  Suflet nelinistit

  Suflet nelinistit » Sambata, 31 august 2019, 12:00

  (Restless) color engleza drama

  Filmul spune povestea unei fete bolnave în stadiu terminal ce se îndrăgosteşte de un băiat fascinat de înmormântări, şi a întâlnirii lor cu fantoma unui pilot kamikaze japonez din Al Doilea Război Mondial.

  O adolescenta bolnava incurabil se indragosteste de un baiat depresiv.

  Povestea unei adolescente bolnava incurabil care se indragosteste de un baiat caruia ii place sa mearga la inmormantari si care se intalneste cu fantoma unui pilot kamikaze din cel de-al doilea razboi mondial.

  Annabel Cotton, frumosa si sarmanta, are cancer terminal, dar e indragostita profund de viata si de natura. Enoch Brae e un tanar depresiv care uraste viata, dupa ce parintii i-au murit intr-un accident. Atunci cand acesti doi outsideri se intalnesc la o inmormantare, constata ca impartasesc aceeasi unica perspectiva asupra lumii. Pentru Enoch, aceasta il include pe cel mai bun prieten al sau, Hiroshi, care se intampla sa fie fantoma unui pilot de lupta kamikaze. Pentru Annabel, aceasta inseamna o admiratie pentru Charles Darwin si un interes in legatura cu felul in care traiesc celelalte creaturi. Atunci cand afla de moartea inevitabila a lui Annabel, Enoch se ofera sa-i faca ultimele zile mai frumoase abandonandu-se dictonului "traieste clipa", provocand soarta, traditia si chiar moartea insasi. In timp ce dragostea lor unica ia proportii, se amplifica si realitatile cu care trebuie sa se confrunte acestia. Curajosi, copilarosi si speciali, tinerii au suficient curaj sa depaseasca cele mai cumplite obstacole. Cei doi inadaptati decid sa-si traiasca viata dupa propriile lor reguli si sa lupte contra durerii, furiei si mortalitatii cu tinerete, simt ludic si originalitate. Insa, curand, timpul nu va mai avea rabdare.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Suflet nelinistit
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail