Sucker Punch: Evadare din realitate

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Sucker Punch: Evadare din realitate?
Aboneaza-te
 • Pro Tv Sucker Punch: Evadare din realitate la Pro Tv - difuzare luni, 19 februarie

  Sucker Punch: Evadare din realitate

  Sucker Punch: Evadare din realitate » Luni, 19 februarie 2018, 03:00

  (Sucker Punch) 120 minute, color titrat engleza film de actiune

  Recomanda Sucker Punch: Evadare din realitate

  O incursiune în mintea unei tinere a cărei imaginație o ajută să evadeze din realitatea sumbră în care trăiește. Numai așa, fără constrângeri de timp și loc, se simte liberă să pornească în aventuri care șterg limita dintre real și fantezie.

  O incursiune in mintea unei tinere a carei imaginatie o ajuta sa evadeze din realitatea sumbra in care traieste. Numai asa, fara constrangeri de timp si loc, este libera sa porneasca in aventuri care sterg limita dintre real si fantezie.

  Intemnitata fara voia ei intr-un azil de nebuni, Babydoll (Emily Browning) inca mai viseaza la o viata normala. Si cum singura speranta la libertate este lupta neincetata, ea reuseste sa convinga inca 4 tinere aflate in aceeasi situatie sa i se alature. Cu personalitati diferite, dar unite de un scop comun, Rocket (Jena Malone), Blondie (Vanessa Hudgens), Amber (Jamie Chung), Sweet Pea (Abbie Cornish) si Babydoll se aliaza pentru a scapa din mainile celor care le tin captive.

  Conduse de Babydoll, tinerele isi creeaza propria lume imaginara, unde pornesc un razboi fantastic cu tot felul de creaturi terifiante, de la samurai la serpi uriasi, ajutandu-se de un arsenal pe masura. Tot impreuna, ele sunt nevoite sa hotarasca ce sacrificii sunt dispuse sa faca pentru a ramane in viata si a continua periculosul joc.

  Cu un ajutor nesperat din partea lui Wise Man (Scott Glenn), aventura incredibila a fetelor le poate reda vietile, insa, doar daca reusesc sa duca la bun sfarsit provocarile primite de la cei care le tin captive: Blue (Oscar Isaac), Madam Gorski (Carla Gugino) si High Roller (Jon Hamm).

  Citeste descrierea pe scurt pentru Sucker Punch: Evadare din realitate
« Emisiunea anterioara
Intalnire exploziva
Emisiunea urmatoare »
Ce spun românii

Comentarii la Sucker Punch: Evadare din realitate

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV filme

Programe TV romanesti

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV muzica

Programe TV adulti

Programe TV sport

Programe TV documentare

Programe TV pentru copii