Strumpfii

 • Pro Cinema Strumpfii la Pro Cinema

  Strumpfii

  Strumpfii » Luni, 15 martie 2021, 14:30

  (The Smurfs) 102 minute, color titrat engleza film de animatie

  Marele Ştrumf, Ştrumfiţa, Bebe Ştrumf şi ceilalţi consăteni ai lor au din nou probleme cu maleficul vecin, vrăjitorul Gargamel. Ajutat de motanul său, Azrael, dar şi de urâta vrăjitoare Hogartha, Gargamel le bune din nou beţe în roate ştrumfilor.

  Cand vrajitorul cel rau Gargamel ii alunga pe Strumpfi din satul lor, ei sunt aruncati printr-un portal magic in lumea noastra, aterizand in inima New York-ului, chiar in Central Park. Renumitii pitici albastri trebuie sa-si gaseasca urgent drumul spre satul lor, inainte ca vrajitorul Gargamel sa Ie dea de urma.

  Filmul este inspirat de personajele create de Peyo. In 1958, un artist belgian pe nume Pierre "Peyo" Culliford i-a creat pe micutii Strumpfi pentru o carte de benzi desenate. Acesti omuleti albastri au primit numele de "Schtroumpfs" si au devenit imediat personajele favorite ale publicului. Primele benzi desenate au generat un val de scrisori catre editor prin care publicul cerea tot mai multe povesti cu micutele creaturi, iar in urmatorii cincizeci de ani ele au devenit un adevarat fenomen, aparand in benzi desenate, seriale de televiziune, filme, jocuri video, live shows, sau sub forma de figurine (care au fost vandute in peste 300 milioane exemplare). Succesul repurtat de Strumpfi s-a transferat de la o generatie la alta pe masura ce copiii care au crescut cu simpaticele personaje -inclusiv cu serialul de animatie de sambata dimineata - au devenit parinti la randul lor. Ei le-au facut cunostinta copiilor lor cu micutii si simpaticii Strumpfi.

  Dupa spusele producatorului Jordan Kerner, este usor sa intelegi de ce Strumpfii au reusit sa-i captiveze pe toti oamenii planetei de-a lungul a mai multe generatii. Nu numai ca sunt adorabili - dar ei reprezinta si tipul de perfectiune umana. "Strumpfii reprezinta o adevarata analogie a unei natiuni," afirma Kerner. "Comportamentul lor pledeaza pentru familie si subliniaza importanta conlucrarii. Si mai important este faptul ca ei vad partea pozitiva a oamenilor si lucrurilor. De asemenea Strumpfii sunt afectuosi si se ajuta unii pe altii.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Strumpfii
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail