Stapanul inelelor: Cele doua turnuri

 • Pro Tv Stapanul inelelor: Cele doua turnuri la Pro Tv

  Stapanul inelelor: Cele doua turnuri

  Stapanul inelelor: Cele doua turnuri » Sambata, 12 ianuarie 2019, 01:15

  (The Lord of the Rings: The Two Towers) 210 minute, color titrat engleza film de aventura fantastica

  Recomanda Stapanul inelelor: Cele doua turnuri

  În acest al doilea episod al trilogiei, Frodo îşi continuă odiseea pentru a-şi împlini destinul: distrugerea Inelului Suveran şi izbânda în faţa Marii Întunecimi

  Prima parte a fabuloasei trilogii a regizorului Jackson se termina cu o lupta in padure si cu fuga lui Frodo urmat de bunul lui prieten hobbit Sam.

  "Cele doua turnuri" ii urmareste pe rand pe membrii Fratiei Inelului Suprem. Frodo si Sam isi continua misiunea de a arunca inelul in focul din Mordor. Pe drum il intalnesc pe Gollum, creatura ce-si doreste inca posesia Nepretuitului. Acesta ii calauzeste pe drumuri nestiute si nebatute de picior de om pana in fata infioratoarei porti negre a Stapanului Intunericului.

  Vrajitorul Saruman, candva slujitor al Binelui, incearca sa obtina puterea de partea sa. Cu ajutorul orcilor si fiintelor create de el din noroi alcatuieste o armata de temut.

  Aragorn, elful Legolas si piticul Gimli merg pe urmele hobbitilor Pippin si Merry. Ajung in tinutul frumosilor rohani, ultimul bastion al oamenilor liberi de influenta distructiva a Umbrei.
  Impreuna cu regele si nepoata acestuia vor infrunta trupele unite ale Saruman. Oameni si elfi stau umar langa umar pentru a apara Pamantul de Mijloc. Se va da o batalie de neuitat.
  Pippin si Merry reusesc sa scape de sub supravegherea orcilor care-i prinsesera. Cei doi hobbiti cauta adapost in Padurea Fragonard. Aici au surpriza de a intalni un ent, un copac umblator, paznicul padurii. Dupa un sfat cu ceilalti frati copaci de diferite specii, se hotarasc sa atace turnul unde este Saruman.

  Insa cea mai buna veste este ca Albul Gandalf traieste! Batalia Binelui poate sa inceapa.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Stapanul inelelor: Cele doua turnuri
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Stapanul inelelor: Cele doua turnuri

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail