Trailer Shrek

Alte trailere pentru Shrek

Recomandari tv.acasa.ro

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Shrek?

Aboneaza-te

Premii:

Oscar Grammy

- 1 nominalizare Oscar

- 1 nominalizare Grammy

  • 94 minute, color titrat desen animat

    Un capcaun dintr-o mlastina pleaca in lume, impreuna cu un magar, ca sa salveze o printesa. Acesta e subiectul filmului, film realizat dupa aceeasi veche reteta a succesului: o poveste haioasa, inspirata din cartea unui reputat autor de basme pentru copii, tehnologie perfomanta si cativa actori celebri, care sa-si imprumute vocea personajelor (in acest caz Mike Myers, Cameron Diaz, Eddie Murphy si John Lithgow)


    Undeva, departe, intr-un tinut uitat de timp numit Duloc, traia lordul Farquaad (John Lithgow), un conducator lipsit de inima care a izgonit toate povestile de pe pamanturile sale, astfel incat lumea a devenit la fel de plictisitoare ca si cel care o guverna. Exilate din Duloc, mai multe personaje si-au gasit un nou camin in mlastina indepartata unde traia capcaunul Shrek (Mike Myers).
    Asa se face ca linistea capcaunului iubitor de singuratate a fost tulburata de soriceii care si-au facut culcus printre bucate, de lupul cel mare si rau care s-a aciuat chiar in patul lui, si de cei trei purcelusi care i se incurcau printre picioare cand ii era lumea mai draga. Dornic sa-si recapete linistea, Shrek cade la o intelegere cu tiranul Farquaad: o va recupera pe printesa Fiona (Cameron Diaz) si i-o va aduce pentru a-i fi sotie. Salvarea Fionei din ghearele unei "dragonite" care scoate flacari pe nas la furie nu este o sarcina dificila pentru Shrek. Adevarata problema apare in momentul cand un secret din trecutul intunecat al printesei iese la lumina.
    Film care a revolutionat istoria desenului animat, cu o distributie de exceptie, "Shrek" a fost castigatorul premiului Oscar pentru cel mai bun film de animatie de lung metraj si a fost nominalizat la premiile Globul de Aur si Grammy.