Trailer Secrete fatale

Alte trailere pentru Secrete fatale

Recomandari tv.acasa.ro

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Secrete fatale?

Aboneaza-te

  • (Little Secrets) 96 minute, color titrat engleza comedie de familie

    Emily (Evan Rachel Wood), o violonista adolescenta, are talentul si disciplina pentru a deveni un muzician de clasa internationala. Viata ei pare perfecta. Inconjurata de parinti grijulii, traieste intr-o suburbie bucolica, are multi prieteni si, in timpul liber, se ocupa de o cabina care functioneaza cu 50 de centi, unde copiii din cartier pot veni si se pot despovara de secrete.

    Atunci cind o noua familie se muta in cartier, Emily afla ca fiul cel mai in varsta a fost implicat intr-un accident de masina facut la betie. Ea incepe sa-l displaca profund, desi, la inceput, atractia dintre ei parea evidenta. De-abia mai tarziu aflam de ce Emily era atat de suparata si de ce pastrarea unui secret poate fi o povara mult prea mare pentru toti cei implicati.

    Nu exista nici un dubiu ca regizorul Blair Treu a reusit un film impresionant care face publicul sa zambeasca sau sa planga odata cu tinerele personaje care invata cate ceva despre dragoste si confesiune. Lucru deloc usor, daca ne gandim ca peliculele etichetate "pentru toata familia" au o misiune ingrata si dificila: incearca sa amuze fara vulgaritate sau violenta - cele mai apreciate valori ale majoritatii productiilor hollywoodiene. Filmul incearca sa impresioneze o generatie supra-stimulata de imagini inundate de sex si haos. Si mai important, "Little Secrets" reuseste sa portretizeze convingator o adolescenta care se lupta cu inevitabilele capcane presarate pe accidentatul drum spre maturizare. Evan Rachel Wood, 15 ani, arata o siguranta de sine si o sofisticare remarcabile pentru o atat de tanara actrita. Toti copiii din film sunt excelenti, dar cel care capteaza mai tot timpul atentia este Angarano, in rolul zapacitului si impertinentului Philip. El are parte si de una dintre cele ma bune replici ale filmului in secventa in care se holbeaza la o fetita de 9 ani si o intreaba: "te-ai drogat?".