Scrisoarea de dragoste

 • Minimax Scrisoarea de dragoste la Minimax

  Scrisoarea de dragoste

  Scrisoarea de dragoste » Miercuri, 22 mai 2019, 00:45

  (The Love Letter) 88 minute, color titrat engleza comedie romantica

  O scrisoare de dragoste, inflacarata si senzuala, dar fara destinatar si fara expeditor transforma un oras mort intr-unul plin de viata. Personajele afectate de scrisoare isi vor schimba viata pentru totdeauna. Helen(Kate Capshaw) isi creste singura copilul si duce o viata putin prea echilibrata.
  Gasind scrisoarea simte ca inima incepe sa-i bata in alt ritm. Incepe sa se priveasca altfel si sa-si aminteasca vechi pasiuni pe care le sufocase de mult...
  Janet(Ellen DeGeneres) e prietena cea mai buna a lui Helen, dar e foarte dura si priveste viata ca pe o lupta. George(Tom Selleck) e singurul care n-a vazut scrisoarea, dar unii cred ca el ar fi autorul.
  Baiat de treaba si bun prieten, e indragostit de Helen inca din liceu, dar preferat o relatie platonica, neavand curajul sa-si marturiseasca iubirea. Scrisoarea i-ar putea oferi sansa dupa care a tanjit toata viata. Johnny(Tom Everett Scott) e un june student care lucreaza in libraria lui Helen, de care e indragostit cu infatuarea tineretii. Citind scrisoarea isi imagineaza ca ii este adresata lui si ca Helen este autoarea, fapt care pune paie pe focul pasiunii lui...
  Ideea filmului", spune Peter Chan,"e ca ne invartim toata viata in cerc, fara sa stim ce cautam si, atunci cand am gasit obiectul dorintei, orbim brusc. E povestea sanselor pierdute, care ne fac o ultima vizita".

  Citeste descrierea pe scurt pentru Scrisoarea de dragoste
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Daca ti-a placut Scrisoarea de dragoste atunci iti recomandam:

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail