Scream 2

 • Cinemax Scream 2 la Cinemax

  Scream 2

  Scream 2 » Joi, 26 noiembrie 2020, 02:25

  (Scream 2.) 116 minute, color titrat engleza horror

  Au trecut 2 ani de la evenimentele de la Woodsboro. Sidney și Randy sunt studenți. Gale a scris un best-seller, "Crimele din Woodsboro", după care s-a făcut un film. În timp ce se apropie data lansării filmului, ciclul crimelor începe din nou.

  Sidney Prescott si Randy Meeks sunt acum studente la Windsor College, in Cincinnati. Cotton Weary a iesit din inchisoare si incearca sa traga ceva foloase dupa aceasta experienta neplacuta.

  Intre timp, Gale Weathers a scris un best-seller despre viata lui Sidney, "The Woodsboro Murders", si asteapta acum aparitia filmului, "Stab", cu Tori Spelling in rolul principal. Dar, odata cu lansarea filmului, seria crimelor reincepe.

  Doi tineri sunt ucisi chiar in cinematograf, si Sidney isi da seama ca istoria incepe sa se repete. Dewey isi face si el aparitia pentru a o proteja pe prietena sa si, impreuna cu Gale - prea multumita de noul subiect aparut - incep sa investigheze crimele tot mai numeroase din campus.

  Cei doi isi dau seama ca cineva incearca sa recreeze evenimentele de la Woodsboro. Acum insa, Sidney nu mai este novice in arta supravietuirii. Va descoperi insa, cu ajutorul unei "persoane cu experienta" din campus, ce dulce poate fi razbunarea "de moda veche".


  Citeste descrierea pe scurt pentru Scream 2
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail