Sapte suflete

Nota IMDB7.6/10

 • Hbo Sapte suflete la Hbo

  Sapte suflete

  Sapte suflete » Marti, 04 mai 2021, 23:50

  (Seven Pounds) 123 minute, color engleza drama

  actori Sapte suflete :
  compozitor Sapte suflete : Angelo Milli
  monteur Sapte suflete : Hughes Winborne
  regizor Sapte suflete : G. Muccino
  operator Sapte suflete : Philippe Le Sourd
  producator Sapte suflete : Todd Black Jason Blumenthal Will Smith
  scriitor Sapte suflete : Grant Nieporte

  Un agent al Fiscului, Ben Thomas (Will Smith), încearcă să-şi ispăşească o greşeală din trecut ajutând şapte persoane. Dându-se drept fratele său, Ben schimbă vieţile celor şapte, dar planul său este dat peste cap când se îndrăgosteşte de Emily.

  Pentru ca a gresit grav in trecut, Ben (Will Smith) decide ca trebuie sa faca o schimbare radicala in viata sa si sa inceapa prin a ajuta sapte persoane alese la intamplare. Din pacate sau din fericire, se indragosteste de femeia bolnava de inima de pe lista sa (Rosario Dawson).

  Filmul incepe cu lista celor sapte nume: Ben Thomas, Holly Apelgren, Connie Tepos, George Ristuccia, Nicholas Adams, Ezra Turner si Emily Posa. Singurul lucru care le este comun celor sapte este faptul ca au ajuns la un punct de rascruce, fiecare dintre ei avand nevoie de ajutor, fie el financiar, spiritual sau medical - si fara stirea lor, Ben i-a ales sa faca parte din planul lui de mantuire. Dar Emily Posa (Rosario Dawson), o pacienta cu suferinte cardiace, plina de viata, ii intoarce pe dos planurile, realizand ceea ce Ben credea ca e imposibil - ea reuseste sa se apropie de el - schimbandu-i conceptia despre lume si despre ceea ce ne sta in putere.

  Intentia regizorului si a actorului a fost aceea de a crea un love story cu totul deosebit, in care sa infatiseze nu numai sentimente profunde si imprevizibile, ci si puterea de salvare pe care o are o iubire complet lipsita de egoism.

  Filmul ofera actorilor partituri de compozitie si spectatorilor o poveste densa, o morala nu neaparat crestina cat foarte umana. Aceasi echipa de realizatori ca la reusitul "In cautarea fericirii".


  Film distribuit de Intercom.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Sapte suflete

Trailer Sapte suflete

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail