Rocky

 • Film + Rocky la Film +

  Rocky

  Rocky » Marti, 26 iunie 2018, 00:35

  119 minute, color titrat engleza drama

  Recomanda Rocky

  Pentru a castiga niste bani Rocky intra in lumea interlopilor care pariaza pe el pentru a se bate in lupte ilegale. Dupa cateva luni in care se alege cu buzunarul gol si cu o multime de coaste rupte, Rocky simte ca are nevoie de o schimbare.

  Cea mai valoroasa ecranizare dintre cele cinci realizate.

  Este povestea celui mai faimos boxer din istoria cinematografiei. Sylvester Stallone a gasit drumul spre gloria absoluta dupa ce acest film a inceput sa ruleze in cinematografele de pe tot globul, personajul sau creand o adevarata isterie in randul fanilor filmelor de actiune. Stallone il interpreteaza pe Rocky Balboa, un boxer candva promitator, dar pe care o accidentare il obliga sa stea departe de ring. Pentru a castiga niste bani, Rocky intra in anturajul personajelor interlope, care pariaza pe el pentru a se bate la colt de strada cu tot felul de malaci. Dupa cateva luni din care se alege cu buzunarul cam la fel de gol si cu o multime de coaste rupte, Rocky simte ca are nevoie de o schimbare pentru a nu deveni un ratat. Cum nici viata sa personala nu e deloc roz, timiditatea sa excesiva impiedicandu-l sa-si deschida inima fiicei antrenorului sau, Rocky e pe cale sa renunte la speranta.

  Numai ca norocul ii surade cand se astepta mai putin. Apollo Creed, un pugilist de talia lui Muhammad Ali, are nevoie de un challenger mult sub valoarea sa pentru a face spectacol de 4 iulie. Antrenorul lui Rocky nu sta pe ganduri si isi trece elevul printr-o pregatire spartanica. Lupta din finalul filmului este de-a dreptul electrizanta si nu este recomandata sub nici o forma telespectatorilor care au probleme cu inima. In 1977 "Rocky" i-a "suflat" Oscarul pentru cel mai bun film unei pelicule de referinta, "Soferul de taxi", in regia lui Martin Scorsese si cu Robert De Niro in rolul principal.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Rocky
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Rocky

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail