Riposta

 • Hbo Comedy Riposta la Hbo Comedy

  Riposta

  Riposta » Duminica, 12 august 2018, 17:15

  (Strike Back) color engleza serial de actiune

  Recomanda Riposta

  Într-o atmosferă intensă și plină de acțiune, Stonebridge și Scott pornesc în jurul lumii, în căutarea unui terorist internațional care plănuiește un atac cu arme de distrugere în masă, ce poate avea urmări grave la nivel global.

  O alianta neobisnuita intre doi agenti speciali - un american renegat si un spion britanic - alimenteaza atmosfera intensa si plina de actiune din Strike Back.

  Un thriller incitant, dinamic, cu o poveste rupta din prima pagina a ziarelor, Strike Back este un serial despre doi agenti ai unei organizatii antiteroriste secrete, cunoscuta sub numele de Section 20: Michael Stonebridge, un sergent britanic, iar Damian Scott, un fost membru al elitei americane Delta Force. Cele 10 episoade ale sezonului ii prezinta pe Stonebridge (Philip Winchester) si Scott (Sullivan Stapleton) cum pornesc in jurul lumii, in cautarea teroristului international Latif, care planuieste un atac cu arme de distrugere in masa, ce poate avea urmari grave la nivel global. Sexi, intensa si plina de actiune, povestea serialului se desfasoara intr-un loc exotic si te tine mereu in suspans, in timp ce protagonistii se aventureaza prin orase ca New Delhi, Cape Town, Darfur si dincolo de ele pentru a impiedica planurile teroriste de instaurare a anarhiei si haosului pe planeta noastra.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Riposta
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Riposta

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail