Puterea credintei

 • Pro Cinema Puterea credintei la Pro Cinema

  Puterea credintei

  Puterea credintei » Vineri, 12 iulie 2019, 15:00

  (The Grace Card) 101 minute, color titrat engleza drama

  Recomanda Puterea credintei

  Atunci când Mac McDonald își pierde fiul într-un accident, ceea ce va urma este o perioada de 17 ani de amărăciune, durere și tristețe care se vor revărsa asupra familiei. El este furios pe Dumnezeu și pe toată lumea din jurul lui...

  Totul se poate schimba intr-o clipa? ca apoi sa aiba nevoie de o viata intreaga pentru a se limpezi. Atunci cand Mac McDonald isi pierde fiul intr-un accident, durerea si amaraciunea ii erodeaza dragostea pentru familie si il transforma intr-un om furios pe Dumnezeu? si pe toata lumea.

  Atunci cand Mac McDonald isi pierde fiul intr-un accident, amaraciunea si durerea ii erodeaza dragostea pentru familie si il transforma intr-un om furios pe Dumnezeu? si pe toata lumea. Furia lui Mac ii compromite cariera in departamentul de politie si conduce la o situatie incendiara in momentul in care devine partenerul lui Wright, un individ care promite sa devina o vedeta printre colegi si care se intampla sa fie pastor cu jumatate de norma si un familist iubitor. Pot ei sa-si uneasca fortele ca sa se ajute unul pe altul, atunci cand le e imposibil sa treaca peste diferentele de caracter? In fiecare zi, avem posibilitatea sa reconstruim relatii si sa vindecam rani adanci acceptand sa primim si sa dam mai departe gratia divina.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Puterea credintei
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Daca ti-a placut Puterea credintei atunci iti recomandam:

Comentarii la Puterea credintei

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail