Punctul zero

 • Prima Tv Punctul zero la Prima Tv

  Punctul zero

  Punctul zero » Luni, 24 februarie 2020, 03:00

  (Point Zero) 118 minute, color titrat film de actiune

  Coproductie romano-americana, acest film este cronica fictionalizata a unei misiuni super-secrete cu implicatii globale. Doi agenti speciali CIA sosesc in Romania cu trei obiective clare.

  Coproductie romano-americana, acest film este cronica fictionalizata a unei misiuni super-secrete cu implicatii globale. Concret, doi agenti speciali CIA sosesc in Romania cu trei obiective clare. Trebuie sa-i smulga unui general securist o lista a teroristilor aflati pe teritoriul american, sa puna mana pe o caseta de bijuterii apartinand Elenei Ceausescu si sa incurajeze Revolutia Romana. Astfel, ei intentioneaza sa distraga atentia de la interventia SUA in Panama.

  Despre evenimentele din decembrie 1989 din Romania, s-au scris nenumarate ipoteze si explicatii. Filmul doreste sa ofere punctul de vedere al realizatorului referitor la acest subiect.
  Multi dintre romani vor avea ocazia sa urmareasca, transpunerea evenimentelor din decembrie1989, intr-o maniera dinamica si spectaculoasa, intr-un film de actiune. Regizor si scenarist al filmului, Sergiu Nicolaescu, a intrat in memoria romanilor nu doar datorita filmelor sale exceptionale, ci si datorita evenimentelor din decembrie, actorul-regizor fiind o persoana care a participat efectiv la acele evenimente si care, ulterior, a devenit si membru in Parlamentul Romaniei.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Punctul zero
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail