Pumni de otel

 • Hbo Pumni de otel la Hbo - difuzare 14 ianuarie 2021

  Pumni de otel

  Pumni de otel » Joi, 14 ianuarie 2021, 14:20

  (Real Steel) 127 minute, color engleza SF de actiune

  O dramă despre box, plasată într-un viitor apropiat, în care roboţi de o tonă cu aspect umanoid luptă pentru distracţia oamenilor

  Actiunea se desfasoara intr-un viitor apropiat si subru, in care box-ul a devenit o confruntare high-tech intre roboti pentru distractia publicului.
  Charlie Kenton (Hugh Jackman) este un fost boxer care a ratat sansa de deveni campion in vremea in care sportul era inca o lupta intre oameni, iar boxul a devenit ilegal deoarece era prea violent. De aceea oamenii au fost inlocuiti cu roboti cu greutatea de o tona si de 2, 5 metri inaltime, care au preluat actiunea in ring.

  Acum Charlie trebuie sa supravietuiasca in aceasta lume noua a sportului. Asa ca incepe sa achizitioneze roboti uzati, ii asambleaza in incercarea de a pregati unul care sa castige titlul la aceasta noua categorie.

  Cand ajunge intr-o situatie disperata, Charlie va incerca sa si-l apropie din nou pe fiul sau nelegitim, Max (Dakota Goyo), cu care nu a mai tinut legatura. Impreuna, cei doi vor construi si antrena un robot performant care pare a castiga mereu, cu care vor incerca sa castige campionatul. La fel cum mizele cresc in luptele din ring, in ciuda sortii, Charlie si Max primesc o ultima sansa de a reintra in carti.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Pumni de otel
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Daca ti-a placut Pumni de otel atunci iti recomandam:

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV documentare

Programe TV stiri

Programe TV straine

Programe TV sport

Programe TV muzica

Programe TV filme

Programe TV adulti

Programe TV romanesti

Programe TV pentru copii