Promisiunea

Nota IMDB2.6/10

 • Bollywood Classics Promisiunea la Bollywood Classics

  Promisiunea

  Promisiunea » Azi, 23 octombrie 2018, 14:00

  (Yemin) turca film romantic

  Recomanda Promisiunea

  actori Promisiunea :
  regizor Promisiunea : Sadullah Celen

  Sunita si Vikram se indragostesc si hotarasc sa se casatoreasca. Mama lui nu o accepta pentru ca este o simpla cantareata, fara origini comparabile cu ale lor. Vikram hotaraste sa se casatoreasca cu ea, insa un teribil accident are loc.

  Ceea ce pare o poveste frumoasa dintre doi tineri care se iubesc si incearca sa faca un copil, se dovedeste a fi o poveste presarata cu minciuni care vor tulbura si vor zbuciuma vietile linistite ale personajelor.
  Pentru Leyla, Menderes este cel mai important om din viata ei, este extrem de indragostita de el si isi doreste sa-i aduca pe lume un copil. Tatal ei, Baki, este un judecator iesit la pensie si in ceea ce-l priveste pe sotul fiicei sale, considera ca acesta nu este o persoana de incredere. Baki mai are doi copii, o fata care invata la colegiu si pe Cihan, pe care l-a adoptat inca de mic copil. Cihan a studiat in America si s-a intors in Turcia pentru a deveni un avocat celebru. El este indragostit fara speranta de Leyla.
  Menderes face afaceri cu marmura extrasa din Siria, pe care o exporta din Istanbul si pleaca frecvent in calatorii de afaceri, ceea ce o nemultumeste pe Leyla.

  Curand, viata linistita a Leylei se va transforma intr-un adevarat haos. Menderes duce o viata dubla, situatie la care nici Leyla, nici familia ei nu s-ar fi gandit vreodata. Menderes mai are inca o familie in Afyon, cu Asuman, si impreuna au doi copii: o fetita de 5 ani si un baiat de 16 ani.

  In realitate, Menderes este extrem de indragostit de Leyla, iar cosmarurile pe care le are sunt cauzate de viata lui dubla. In perioada in care Menderes studia in Istanbul, Asuman si fratele lui mai mare, Kemal, aveau o relatie. Intr-o noapte cand se intorceau acasa au avut un accident de masina iar Menderes era la volan. Inainte sa moara, Kemal i-a cerut lui Menderes sa-i jure ca o va lua de sotie pe Asuman pentru a-i salva onoarea, intrucat e insarcinata. Menderes s-a obisnuit greu cu acest aspect care avea sa-i schimbe viata pentru totdeauna.

  Menderes se indragosteste in secret de Leyla, dar incearca sa-si pastreze identitatea secreta. In ciuda eforturilor sale, el nu poate renunta la Leyla.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Promisiunea
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Promisiunea

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail