Profetiile omului-molie

 • Tv1000 Profetiile omului-molie la Tv1000 - difuzare azi, 22 octombrie

  Profetiile omului-molie

  Profetiile omului-molie » Azi, 22 octombrie 2018, 06:15

  (The Mothman Prophecies) 119 minute, color titrat engleza thriller

  Recomanda Profetiile omului-molie

  Un reporter investigheaza in orasul Virginia de Vest o serie de evenimente ciudate, viziuni psihice si aparitii ale unor entitati stranii.

  "Profetiile omului-molie" este inspirat de evenimentele descrise in cartea cu acelasi nume a jurnalistului John A.Keel, publicata in 1975. Keel aduna marturii si teorii despre o creatura supranaturala (sau extraterestra) care si-ar fi facut mai multe aparitii intr-un orasel din Virginia de Vest, numit Point Pleasant, inducand oamenilor diverse premonitii despre dezastre si pericole din viitor. Cert este ca inmultirea povestilor legate de aceste aparitii a atras in Point Pleasant un flux de turisti curiosi si jurnalisti, totul culminand in decembrie 1967 cu prabusirea unui pod aglomerat, accident care a fost direct legat de o prevestire a omului-molie si care a facut valva in presa din intreaga lume.

  Filmul il are ca personaj central pe John Klein (Richard Gere), unul dintre cei mai respectati jurnalisti de la Washington Post, care trece printr-o trauma personala din care pare ca nu isi mai revine si pe care ajunge in mod neasteptat sa o lege de aparitiile omului-molie.

  Intorcandu-se de la vizitarea unei case pe care se hotarasera sa o cumpere, sotia lui Klein pierde controlul volanului si se raneste la cap. Desi Klein era cu ea in masina, nu a vazut aratarea care, dupa spusele ei, le sarise in fata izbindu-se de parbriz si din pricina careia pusese frana brusc si derapase. Poate accidentul ar fi ramas fara semnificatie dar, in urma radiografiilor pe care le face din cauza loviturii, sotia lui Klein descopera ca are o tumoare pe creier. Doctorii nu ii dau sanse de supravietuire si, intr-adevar, la scurta vreme, ea moare lasandu-i lui Klein o serie de desene ale creaturii pe care o vazuse in momentul accidentului si care ajunsese sa o obsedeze.

  Klein e complet distrus de moartea ei, dar la doi ani dupa aceea, creatura isi face iar aparitia in viata lui.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Profetiile omului-molie
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Profetiile omului-molie

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV filme

Programe TV romanesti

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV muzica

Programe TV adulti

Programe TV sport

Programe TV documentare

Programe TV pentru copii