Trailer Printul Persiei: Nisipurile Timpului

Alte trailere pentru Printul Persiei: Nisipurile Timpului

Recomandari tv.acasa.ro

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Printul Persiei: Nisipurile Timpului?

Aboneaza-te

  • (Prince of Persia: The Sands of Time) 116 minute, color engleza film fantastic de aventuri

    Actiunea filmului se petrece in fascinanta Persie, unde un print proscris - Dastan - (Jake Gyllenhaal) se aliaza cu misterioasa printesa Tamina (Gemma Arterton) sa lupte impotriva fortelor raului si sa protejeze un pumnal stravechi cu puteri magice. Pumnalul poate sparge firida in care sunt zidite Nisipurile Timpului - un cadou din partea zeilor -, poate intoarce timpul si permite posesorului sa conduca lumea.

    Gyllenhaal declara ca a fost prins de personalitatea eroului interpretat: "Intotdeauna mi-au placut filmele epice, de aventura si de mic am visat sa pot interpreta un personaj precum Indiana Jones sau Robin Hood, iar cand am citit scenariul m-am regasit in fata unui astfel de erou".

    "Ce m-a atras cel mai mult la aceasta poveste este ca te invata ca toata lumea are potential", a declarat Ben Kingsley. "Mi-am dat seama ca acest film va fi de impact in special pentru tineri pentru ca realizeaza ca indiferent de locul in care s-au nascut, au acelasi potential ca si un copil provenit dintr-o patura sociala superioara. Filmul nostru este povestea potentialului unui copil care se maturizeaza si alegerile pe care le are."

    Aceasta este prima premiera din tara noastra in format IMAX 2D si beneficiaza de o sonorizare aparte si de imagini clare precum cristalul, odata cu rezolutia de 4 ori mai mare a ecranului - avantaje care caracterizeaza experienta unica IMAX.

    Film distribuit de Forum.

Printul Persiei: Nisipurile Timpului Printul Persiei: Nisipurile Timpului Nota: 6.7

Durata: 116 minute Gen: film de aventura fantastica Regizor: Boaz Yakin , Mike Newell

  • Actori: Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton, Ben Kingsley, Alfred Molina, Reece Ritchie, Toby Kebbell, Richard Coyle

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail