Printul Persiei: Nisipurile Timpului

Nota IMDB6.7/10

 • Film + Printul Persiei: Nisipurile Timpului la Film +

  Printul Persiei: Nisipurile Timpului

  Printul Persiei: Nisipurile Timpului » Marti, 30 noiembrie 2021, 17:40

  (Prince of Persia: The Sands of Time) 116 minute, color engleza film fantastic de aventuri

  actori Printul Persiei: Nisipurile Timpului :
  monteur Printul Persiei: Nisipurile Timpului : Mick Audsley
  producator executiv Printul Persiei: Nisipurile Timpului : Jordan Mechner
  regizor Printul Persiei: Nisipurile Timpului : Boaz Yakin Mike Newell
  operator Printul Persiei: Nisipurile Timpului : John Seale
  producator Printul Persiei: Nisipurile Timpului : Jerry Bruckheimer
  scenarist Printul Persiei: Nisipurile Timpului : Carlo Bernard Doug Miro

  Bazat pe celebrul joc video, Prinţul Persiei ne poartă în antichitate, unde un prinţ persan se aliază cu o prinţesă dintr-un imperiu rival pentru a dejuca planurile unui rege care vrea să provoace o furtună de nisip în stare să distrugă lumea

  Actiunea filmului se petrece in fascinanta Persie, unde un print proscris - Dastan - (Jake Gyllenhaal) se aliaza cu misterioasa printesa Tamina (Gemma Arterton) sa lupte impotriva fortelor raului si sa protejeze un pumnal stravechi cu puteri magice. Pumnalul poate sparge firida in care sunt zidite Nisipurile Timpului - un cadou din partea zeilor -, poate intoarce timpul si permite posesorului sa conduca lumea.

  Gyllenhaal declara ca a fost prins de personalitatea eroului interpretat: "Intotdeauna mi-au placut filmele epice, de aventura si de mic am visat sa pot interpreta un personaj precum Indiana Jones sau Robin Hood, iar cand am citit scenariul m-am regasit in fata unui astfel de erou".

  "Ce m-a atras cel mai mult la aceasta poveste este ca te invata ca toata lumea are potential", a declarat Ben Kingsley. "Mi-am dat seama ca acest film va fi de impact in special pentru tineri pentru ca realizeaza ca indiferent de locul in care s-au nascut, au acelasi potential ca si un copil provenit dintr-o patura sociala superioara. Filmul nostru este povestea potentialului unui copil care se maturizeaza si alegerile pe care le are."

  Aceasta este prima premiera din tara noastra in format IMAX 2D si beneficiaza de o sonorizare aparte si de imagini clare precum cristalul, odata cu rezolutia de 4 ori mai mare a ecranului - avantaje care caracterizeaza experienta unica IMAX.

  Film distribuit de Forum.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Printul Persiei: Nisipurile Timpului

Trailere Printul Persiei: Nisipurile Timpului

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail