Prieteni buni

Nota IMDB6.4/10

 • Pro Tv Prieteni buni la Pro Tv

  Prieteni buni

  Prieteni buni » Duminica, 22 noiembrie 2020, 04:30

  (Half Baked) 82 minute, color titrat engleza comedie

  actori Prieteni buni :
  costume Prieteni buni : Vicki Graef
  monteur Prieteni buni : Don Zimmerman
  regizor Prieteni buni : Neal Brennan Tamra Davis
  operator Prieteni buni : Steven Bernstein
  director de imagine Prieteni buni : Paul D. Austerberry

  Thurgood (Dave Chapelle), Scarface (Guillermo Diaz), Brian (Jim Breuer) si Kenny (Harland Williams) sunt patru prieteni cam pe la 20 de ani, care isi irosesc cum pot anii cei mai frumosi din viata. Traiesc impreuna, se distreaza impreuna si, cu totii, se inchina aceluiasi zeu: narghileaua pentru "tras" marijuana.
  Dar, intr-o seara, Kenny face greseala de a imbia cu niste mancare un cal al politiei din New York. Calul era diabetic si, la scurta vreme, da coltul, iar bietul tanar este arestat pe loc pentru- uciderea unui politist. Mai rau, in arest un puscarias inrait ii face ochi dulci, asa ca prietenii sai se vad nevoiti sa stranga urgent cei 100.000 de dolari necesari pentru cautiune. Dar cum nici unul nu are avere, e nevoie de ceva ingeniozitate.
  Thurgood descopera insa ca in laboratorul guvernametal in care lucreaza ca om de serviciu se creste canepa indiana de cea mai buna calitate. Ideea vine imediat: impreuna cu Scarface si Brian vor livra la domiciliu- marijuana. Dar chiar cand totul pare sa mearga bine, un nor de fum ameninta sa invaluie vietile celor patru tineri mai putin obisnuiti !

  Citeste descrierea pe scurt pentru Prieteni buni

Trailer Prieteni buni

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail