Povesti de groaza

 • Hbo Povesti de groaza la Hbo

  Povesti de groaza

  Povesti de groaza » Vineri, 07 august 2020, 21:00

  (Scary or Die) 94 minute, color engleza horror

  În serialul Penny Dreadful, cele mai terifiante personaje ale literaturii, precum doctorul Frankenstein și creatura sa, Dorian Gray și figurile iconice din romanul Dracula devin implicate în poveștile plasate pe fondul Londrei victoriene.

  Cinci povesti intretesute care au loc in sau in jurul "Orasului Ingerilor".

  Dupa ce cinci oameni care nu se cunosteau intre ei incearca sa scape de o soarta ingrozitoare, unul dintre ei este schilodit de un clovn carnivor. In urma schilodirii, el este infectat si incepe sa sufere o metamorfoza terifianta. Pe masura ce corpul incepe sa se schimbe si dorintele si poftele se modifica.

  "Povesti de groaza" este o istorie cu cinci povesti intretesute care au loc in interiorul sau in jurul "Orasului Ingerilor". Dupa ce cinci oameni care nu se cunosteau intre ei incearca sa scape o soarta ingrozitoare, unul dintre ei este schilodit de un clovn carnivor. In urma schilodirii, acesta este infectat si incepe sa sufere o metamorfoza terifianta. Pe masura ce corpul incepe sa se schimbe si dorintele si poftele pe care le are devin altele. Astfel, in poveste apar un politist corupt, o femeie frumoasa, dar din calea afara de misterioasa, un barbat incantator care cauta iubirea in cel mai nepotrivit loc dintre toate, un individ macabru si un bunic iluzionist.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Povesti de groaza
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail