Pop Star Lizzie McGuire

 • Pro Tv Pop Star Lizzie McGuire la Pro Tv

  Pop Star Lizzie McGuire

  Pop Star Lizzie McGuire » Luni, 10 august 2020, 14:00

  (The Lizzie McGuire Movie) 90 minute, color engleza comedie de familie

  actori Pop Star Lizzie McGuire :
  compozitor Pop Star Lizzie McGuire : Cliff Eidelman
  costume Pop Star Lizzie McGuire : Monique Prudhomme David C. Robinson
  monteur Pop Star Lizzie McGuire : Margaret Goodspeed
  producator executiv Pop Star Lizzie McGuire : Stan Rogow
  regizor Pop Star Lizzie McGuire : Ed Decter Jim Fall
  operator Pop Star Lizzie McGuire : Jerzy Zielinski
  director de imagine Pop Star Lizzie McGuire : Douglas Higgins
  scenarist Pop Star Lizzie McGuire : Susan Estelle Jansen

  Filmul aduce în prim plan peripețiile încântătoarei Lizzie McGuire și a amicilor ei, Gordo, Kate și Ethan, care și-au făcut cu toții bagajele și au plecat să trăiască ceea ce cred ei că este "la dolce vita" într-o călătorie în Italia.

  Dupa seria Disney de televiziune de mare succes inceputa acum trei ani, toata echipa de acolo vine in versiunea de fata pentru marele ecran.
  Lizzie McGuire, plus prietenii ei Gordo, Kate si Ethan, vor sa traiasca o portie delicioasa de La dolce vita si pleaca cu totii in Italia. Odata ajunsi acolo, Lizzie este confundata cu o vedeta pop, Isabella. Lizzie alias Isabella se indragosteste de un italian chipes, de asemenea un pop star, Paolo, care este nimeni altul decat fostul iubit al adevaratei cantarete. Mama, tata si fratele mai mic si nazdravan isi fac bagajele si vin cu totii in Italia, ca sa salveze situatia, iar Gordo invata cu incetul ce nume au noile lui sentimente pentru lidera grupului. Pentru ca, intre timp, Lizzie s-a transformat dintr-o adolescenta stangace, intr-un star.
  Filmul acesta nostim pune accent pe prietenie, dragoste si moda.
  Hilary Duff, starul canalului Disney, premiata pentru rolul sau Tv, al carei single "Nu pot sa astept" e un hit la radiourile din America, e considerata noua stea in devenire a Hollywoodului. Succesul filmului de televiziune s-a transformat si intr-unul comercial. S-au publicat deja opt carti cu Lizzie McGuire, iar tinerii ii copiaza stilul de a se imbraca si a se machia.
  Tocmai de accea transpunerea pe marele ecran a comicelor incercari de a se maturiza si a se descoperi pe sine a iesit atat de bine, mai ales ca Hilary trebuie sa o joace si pe starul pop Isabella.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Pop Star Lizzie McGuire
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail