Pingu

 • Jimjam Pingu la Jimjam - difuzare maine, 29 februarie

  Pingu

  Pingu » Maine, 29 februarie 2020, 13:24

  serial de desene animate

  Pingu este un mic pinguin adorabil si zapacit, care e pus intotdeuna pe sotii, punandu-se mereu in situatii comice in lumea inzapezita in care locuieste.
  In lumea lui Pingu, toti vorbesc "pinguina" - o limba expresiva si originala care este foarte frumoasa si foarte usor de inteles.
  Pingu este un serial animat pentru copii. Personajele principale sunt o familie de pinguini care traiesc la Polul Sud, baiatul lor Pingu, prietenul sau cel mai bun, Robbie, foca, dar si surioara cea mica a lui Pingu, pe nume Pinga.
  4 serii continand 105 episoade au fost create inca din anul 1986, fiind regizate si animate de Otmar Gutman pentru Swiss TV (Trickfilmstudio) folosind tehnici de animatie Claymation. Fiecare episod dureaza 5 minute, insa ulterior a fost produs si un film special de animatie, cu o durata de 20 minute ("O nunta foarte speciala").Una din caracteristicile care l-au facut pe Pingu un succes pe scara internationala a fost faptul ca nici un episod nu are dialog. De fapt? tot dialogul se poarta intr-o limba "pinguina", interpretata (fara scenariu) de catre Carlo Bonomi. In 2004, Hit Entertainment a cumparat drepturile de licenta pentru teritoriul Marii Britanii (inclusiv cele 105 episoade), si a produs alte inca 52 episoade, care au fost difuzate in acelasi an. Aceste noi productii au ca voci alti doi actori, Marcello Magni si David Sant, pentru ca Bonomi, acum sexagenar, a fost considerat prea batran. Cu toate ca Pingu traieste in Antarctica, el si familia sa locuiesc intr-un igloo, care se gaseste doar la Cercul Polar de Nord, in Arctic, inainte locuit de nativii Inuiti. In 1989, David Hasselhoff a lansat (doar in Elvetia) single-ul "Pingu Dance", un cantec rap bazat pe limba vorbita de Pingu. O parte din melodie este folosita ca melodia- tema Pingu pe canalul PBS Kids din Statele Unite.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Pingu
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV filme

Programe TV straine

Programe TV romanesti

Programe TV adulti

Programe TV stiri

Programe TV sport

Programe TV muzica

Programe TV documentare

Programe TV pentru copii