Paulie

Nota IMDB6.2/10

 • Pro Tv Paulie la Pro Tv

  Paulie

  Paulie » Duminica, 14 ianuarie 2018, 13:15

  88 minute, color titrat comedie de familie

  Recomanda Paulie

  actori Paulie :
  compozitor Paulie : John Debney
  monteur Paulie : Bruce Cannon
  regizor Paulie : John Roberts
  operator Paulie : Tony Pierce-Roberts
  scriitor Paulie : Laurie Craig

  Paulie e un papagal foarte simpatic si foarte inteligent, care-si poate spune singur povestea si asta pentru ca Marie, stapana lui, l-a invatat sa vorbeasca. In schimbul acestui mare serviciu, Paulie a vindecat-o pe micuta lui prietena de balbaiala.

  De vrei sa stii ce este in mintea lui Paulie n-ai decat sa-l intrebi. Dar n-ar strica sa te pregatesti pentru un raspuns franc, pentru ca Paulie nu stie sa minta si, mai rau, e cam slobod la gura.
  Paulie este un papagal care poate vorbi cu adevarat. Problema lui este insa ca, desi a invatat sa vorbeasca, nu stie cand trebuie sa taca. Iar asta il baga in tot soiul de incurcaturi.
  Stapana lui Paulie - si marea lui pasiune - este o fetita pe nume Marie care l-a crescut de cand era pui. Cu ea a invatat el sa vorbeasca, ajutand-o sa scape de balbaiala. Totusi, harul lui nu-i impiedica pe parintii fetei sa-l vanda atunci cand au considerat ca Marie se atasase prea mult de pasare.
  Fara sa-si piarda cumpatul, micutul papagal porneste sa strabata tara in cautarea fetitei. Pe drum, el intalneste tot soiul de oameni. Unii il ajuta, altii doar incearca sa profite de pe urma talentului lui. Ba chiar se si indragosteste lulea de o papagalita cantatoare.
  Insa nimic nu-l poate opri pe Paulie sa ajunga la Marie. Cu exceptia, poate, a gurii sale prea mari?

  Citeste descrierea pe scurt pentru Paulie

Trailer Paulie

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Paulie

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail