Partea ingerilor

 • Prima Tv Partea ingerilor la Prima Tv

  Partea ingerilor

  Partea ingerilor » Duminica, 18 aprilie 2021, 02:00

  (The Angels' Share) 101 minute, color engleza comedie

  Obligat la serviciu în folosul comunităţii, Robbie îi întâlneşte pe Rhino, Albert şi Mo: pentru toţi, un loc de muncă nu e decât un vis frumos. Şi totuşi, băutura este viitorul lor - nu la cârciumă, ci cale spre o lume mai bună.

  Filmul urmareste povestea lui Robbie, un trouble-maker recunoscut care, devenit de curand tata, jura ca fiul sau nu va avea aceeasi soarta ca si el.

  Dupa o vizita la o distilerie de whisky, Robbie gaseste noi sensuri vietii si, impreuna cu Rhino, Albert, Mo care, ca si el, nu isi pot gasi de lucru datorita cazierului problematic, vor face din bauturile traditionale ale Scotiei o cale catre un viitor mai bun.

  Desi titlul se refera la un fenomen care are loc in cadrul procesului de maturare a whisky-ului (evaporarea a 2% pe an), filmul este, de fapt, despre a doua sansa. Ingerii de aici putand fi interpretati ca fiind atat cei care "primesc" ofranda alcoolizata evaporata din baricuri, cat si ca persoanele pe care le intalnim in momente critice si care ne pot schimba total cursul vietii.

  Regizorul britanic Ken Loach a stabilit un record greu de depasit: a fost selectionat de 11 ori in competitia Festivalului de la Cannes. In 2006, a castigat Palme d'Or cu "The Wind that Shakes the Barley", iar anul acesta, cu cel de-al 11-lea film selectat, "The Angels' Share" - Premiul Juriului.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Partea ingerilor
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail