Orfana

Nota IMDB7.1/10

 • Tv1000 Orfana la Tv1000 - difuzare 01 noiembrie 2021

  Orfana

  Orfana » Luni, 01 noiembrie 2021, 01:15

  (Orphan) 123 minute, color titrat engleza horror

  actori Orfana :
  compozitor Orfana : John Ottman
  monteur Orfana : Timothy Alverson
  producator executiv Orfana : Don Carmody Steve Richards
  regizor Orfana : Jaume Collet-Serra
  operator Orfana : Jeff Cutter
  producator Orfana : Leonardo DiCaprio Susan Downey Joel Silver
  scenarist Orfana : David Johnson

  John si Kate, un cuplu cu probleme, iau decizia de a infia un copil in speranta ca acesta ii va face sa se simta ca o adevarata familie. In casa lor ajunge astfel Esther, un ghiocel de fetita in varsta de noua ani, pe care cei doi soti ajung numaidecat s-o indrageasca. Dar pustoaica ascunde un secret ingrozitor si, cand Kate incepe sa intuiasca pericolul care o paste pe ea si pe sotul ei, nimeni nu o crede.

  Dupa o serie intreaga de dificultati maritale, culminand cu pierderea de catre Kate a unei sarcini, sotii Coleman, care mai au doi copii, un baiat si o fata, cred ca cea mai buna solutie la toate aceste necazuri este sa infieze o fetita. Esther, fetita de noua ani de care se simt atrasi, si-a pierdut recent parintii adoptivi intr-un incendiu din care ea insasi a scapat ca prin minune.

  Deindata ce Esther intra in casa lor, incepe sa se intample o serie de evenimente tragice, ceea ce o face pe Kate sa suspecteze ca aceasta fetita angelica nu este ceea ce pare a fi. De fapt, lui Kate nu-i trebuie mult sa-si dea seama ca ceva nu e in regula cu Esther.

  Starea in care se afla acum familia Coleman se preteaza foarte bine unei manipulari. Kate se vindeca greu dupa pierderea sarcinii, iar trecutul o apasa si acum, pentru ca problemele ei cu bautura ii adusesera la un pas de tragedie cand fiica lor Max era gata sa se inece, desi mama se afla in preajma. John isi reprima cu greu tendinta de a o acuza pe Kate pentru ceea ce s-ar fi putut intampla. Falia cascata intre cei doi este atat de adanca incat ii face vulnerabili, deschizand o oportunitate pentru Esther.


  Film distribuit de Intercom.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Orfana

Trailere Orfana

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV muzica

Programe TV documentare

Programe TV romanesti

Programe TV filme

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV sport

Programe TV adulti

Programe TV pentru copii