Ora de varf

 • Romania Tv Ora de varf la Romania Tv

  Ora de varf

  Ora de varf » Ieri, 18 octombrie 2018, 20:00

  (Rush Hour) 97 minute, color titrat engleza comedie de actiune

  Recomanda Ora de varf

  actori Ora de varf :
  compozitor Ora de varf : Lalo Schiffrin Ira Hearshen
  monteur Ora de varf : Mark Helfrich
  regizor Ora de varf : Brett Ratner
  operator Ora de varf : Adam Greenberg
  director de imagine Ora de varf : Robb Wilson King
  scenarist Ora de varf : Jim Kouf Ross LaManna

  In Los Angeles trebuie evitat un incident diplomatic - rapirea si sechestrarea fetitei de zece ani a consulului chinez. Pentru gasirea lui Soo Yong soseste din Hong Kong, inspectorul detectiv Lee. Nu- i prea vorbaret dar este inventiv si descurcaret in karate si kung- fu. El trebuie sa se adapteze stilului nabadaiosului partener negru din politia locala, Carter. Nici macar in materie de ritmuri muzicale gusturile celor doi nu se potrivesc, cu toate acestea numai in tandem reusesc, spre deliciul spectatorilor.

  Contra eliberarii micutei chinezoaice rapitorii cer peste 50.000 de dolari. Raufacatorul este antipaticul Juntao, un criminal din zona Hong Kong-ului care executa ordinele unui personaj american interesat in obtinerea secretului armei de ultima ora. Cei doi justitiari au o misiune grea...

  Cum poate arata un film cu Jackie Chan? Maestru in arte martiale, se misca extrem de rapid cu o agilitate iesita din comun, gaseste iesirea din situatiile grave, prin solutii inedite. Dar aici apare si un detectiv negru vorbaret, trasnit, la fel de indraznet, cu care formeaza un cuplu unic pentru o comedie de aventuri reusita.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Ora de varf
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Ora de varf

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail