Ochi de sarpe

Nota IMDB5.9/10

 • Hbo Ochi de sarpe la Hbo - difuzare luni, 14 ianuarie

  Ochi de sarpe

  Ochi de sarpe » Luni, 14 ianuarie 2019, 02:20

  (Snake Eyes) 99 minute, color titrat engleza politist

  Recomanda Ochi de sarpe

  actori Ochi de sarpe :
  compozitor Ochi de sarpe : Ryuichi Sakamoto
  monteur Ochi de sarpe : Bill Pankow
  regizor Ochi de sarpe : Brian De Palma
  operator Ochi de sarpe : Stephen H. Burum
  scenarist Ochi de sarpe : David Koepp

  Nicolas Cage e un detectiv din Atlantic City (energia sa exploziva si hainele stridente fac parte din tonul filmului) care trebuie sa faca o ancheta la varf.

  De la incredibilul plan secventa de deschidere si pana la finalul plin de suspans, acest thriller de Brian De Palma, o avalansa de stil si excitare, mentine un ritm frenetic.
  Nicolas Cage e un detectiv din Atlantic City (energia sa exploziva si hainele stridente fac parte din tonul filmului) care trebuie sa faca o ancheta "la varf", dupa ce secretarul american al apararii e asasinat in timpul unei meci dintr-un campionat de lupte la care asista. Prietenul sau, comandantul naval Kevin Dunne (Gary Sinise) caruia i-a fost atribuita sarcina de a-l pazi, se teme acum pentru cariera sa. O misterioasa si splendida femeie in alb (Carla Gugino) e amestecata si ea in caz. Martorii asasinatului nu sunt putini: cei 14.000 de spectatori din arena care, paradoxal, n-au vazut nimic. Intre timp, un uragan salbatic face ravagii in afara cladirii in care Ritchie incearca sa dezlege misterul cu ajutorul camerelor de supraveghere ale cazinoului. Curand, va descoperi adevaruri pe care n-ar fi vrut sa le stie.

  Reputatia lui De Palma de creator de imagini frapante este reconfirmata. "Snake Eyes" e o simfonie a miscarilor cinetice de camera, a secventelor rapide de montaj, a efectelor de split screen si a cadrelor lungi care permit personajelor si decorurilor sa interactioneze cu mult mai mai mult rafinament decit in cazul productiilor de duzina.

  Premiul Blockbuster 1999 Entertainement Award pentru cea mai buna interpretare masculina, intr-un film de suspans - Nicolas Cage.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Ochi de sarpe

Trailer Ochi de sarpe

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Ochi de sarpe

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV stiri

Programe TV filme

Programe TV sport

Programe TV straine

Programe TV documentare

Programe TV adulti

Programe TV muzica

Programe TV romanesti

Programe TV pentru copii