Oameni mari si fara minte

 • Hbo Comedy Oameni mari si fara minte la Hbo Comedy

  Oameni mari si fara minte

  Oameni mari si fara minte » Marti, 14 august 2018, 07:40

  (Grown Ups) 102 minute, color engleza comedie

  Recomanda Oameni mari si fara minte

  actori Oameni mari si fara minte :
  compozitor Oameni mari si fara minte : Rupert Gregson-Williams
  monteur Oameni mari si fara minte : Tom Costain
  regizor Oameni mari si fara minte : Fred Wolf
  operator Oameni mari si fara minte : Theo van de Sande
  producator Oameni mari si fara minte : Jack Giarraputo

  O comedie despre 5 buni prieteni din copilărie, care se întâlnesc după 30 de ani, împreună cu familiile, în weekend-ul de ziua Americii. Reluând firul vieţii de unde s-au despărţit, cei 5 vor descoperi că a îmbătrâni nu e egal cu a te maturiza.

  Dupa ce antrenorul de basketball din liceu moare, 5 prieteni buni si fosti coechipieri se reunesc dupa treizeci de ani, impreuna cu familiile, in weekend-ul de ziua Americii. Reluand firul vietii de unde s-au despartit, cei cinci vor descoperi ca a imbatrani nu inseamna neaparat sa te si maturizezi.

  Sandler a venit cu ideea sa faca un film despre un tip care are impresia ca atat el cat si familia lui au pierdut din vedere ceea ce este esential in viata. Asa incat, atunci cand trebuie sa se intoarca pe neasteptate acasa, foloseste prilejul pentru a-si regasi radacinile si pentru a-si repune familia pe fagasul corect. Pentru asta, el inchiriaza o casa pe malul lacului, unde isi invita prietenii din tinerete, pentru a petrece impreuna week-end-ul de 4 iulie.

  Relatia reala dintre actori trebuia sa fie transferata pe nesimtite personajelor din film. Intr-adevar multe dintre starurile filmului Oameni mari si fara minte se cunosteau de ani de zile. Rock spune, "Majoritatea baietilor s-au intalnit la 'Saturday Night Live.' Eu l-am cunoscut pe Adam cand faceam stand-up comedy acum 20 de ani, la Comic Strip in New York. Eram cu totii acolo, cei mai tineri si hazlii din club. Pe Spade l-am intalnit la 'SNL.' Pe Schneider tot la 'SNL.'"


  Film distribuit de Intercom.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Oameni mari si fara minte
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la Oameni mari si fara minte

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail