O lupta personala 2

 • Pro Cinema O lupta personala 2 la Pro Cinema

  O lupta personala 2

  O lupta personala 2 » Joi, 27 iunie 2019, 20:30

  (The Marine 2) 95 minute, color titrat engleza film de actiune

  Recomanda O lupta personala 2

  Aflându-se în permisie temporară, Joe Linwood, soldat din marină americană i se alătură soţiei sale, la inaugurarea unei luxoase staţiuni de vacanţă. Vacanţa lor de relaxare este însă anulată brusc când un grup de rebeli preia controlul proprietăţii.

  Aflat in vacanta, un lunetist al marinei ocheste un grup de rebeli locali.

  Ted DiBiase interpreteaza un lunetist din marina pe nume Joe Linwood care calatoreste in paradis cu sotia sa Robin (Lara Coxx), acolo unde o unitate de gherila preia controlul unui hotel de cinci stele si cere o rascumparare substantiala.

  In timp ce se afla intr-un concediu temporar, Joe Linwood (Ted DiBiase), un lunetist din marina, se alatura sotiei sale Robin (Lara Coxx), o directoare de PR, la inaugurarea cu mult fast a unei statiuni de cinci stele dintr-o insula izolata din Marile Sudului. Din nefericire, vacanta lor in paradis se termina abrupt atunci cand un grup de rebeli locali, militanti, pune stapanire pe statiune si o iau pe Robin, pe proprietar si alt grup de invitati, ca ostatici. In timp ce negociaza o rascumparare substantiala, liderul formatiunii de gherila incepe sa ucida ostatecii. Joe, singur impotriva unei armate de luptatori, trebuie sa-si salveze sotia si prizonierii de la o moarte sigura. Inspirat de o poveste adevarata, The Marine 2 a fost filmat in Phuket, Thailanda.

  Citeste descrierea pe scurt pentru O lupta personala 2
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la O lupta personala 2

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail