O alta joaca de-a spionii

 • Hbo Comedy O alta joaca de-a spionii la Hbo Comedy - difuzare miercuri, 08 august

  O alta joaca de-a spionii

  O alta joaca de-a spionii » Miercuri, 08 august 2018, 06:00

  (Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams) 99 minute, color titrat engleza film de aventuri

  Recomanda O alta joaca de-a spionii

  O ALTA MARE AVENTURA* *spioni un pic mai mari. Familia Cortez pleaca in misiune pe o insula misterioasa unde trebuie din nou sa salveze lumea, de aceasta data din mainile unui genetician malefic pe nume Romero (Steve Buscemi).

  In al doilea film din seria Spy Kids, Carmen si Juni Cortez fac echipa cu alti doi pusti-spioni, Gary si Gerti Giggles, salvand impreuna lumea de un savant malefic numit Romero (Steve Buscemi).
  Desigur, Carmen si Juni Cortez, si-au scos parintii din incurcatura acum ceva timp, cu ocazia ultimei lor misiuni. Trebuie sa recunoastem ca au mostenit toate talentele de spioni ale parintilor. Dar oare sunt ei gata pentru cea mai mare aventura a vietii lor - pentru cele mai salbatice inventii, cele mai traznite trucuri si cele mai ridicate mize ? Soarta lumii este in mainile lor, si nu stim cat de mult i-a maturizat ultima lor misiune. Putem fi siguri de un singur lucru: aceasta misiune ii va pune la incercare pe toti spionii din familie. Acum, Carmen si Juni sunt Agenti Tip 2 ai OSS, gata sa porneasca in misiuni pe cont propriu. De data aceasta vor lua insa intreaga familie cu ei, pentru a salva lumea de amenintarea unei misterioase insule vulcanice, locuita de un savant nebun si de fantastica sa armata de creaturi ciudate, insula pe care nici una dintre inventiile la indemana lor nu functioneaza, trebuind sa se bazeze pe inteligenta - si pe propriile lor forte ca sa salveze lumea.

  Citeste descrierea pe scurt pentru O alta joaca de-a spionii
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Comentarii la O alta joaca de-a spionii

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV filme

Programe TV romanesti

Programe TV straine

Programe TV stiri

Programe TV muzica

Programe TV adulti

Programe TV sport

Programe TV documentare

Programe TV pentru copii