Trailer Nunta a la grec

Recomandari tv.acasa.ro

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Nunta a la grec?

Aboneaza-te

Premii:

Oscar

- 1 nominalizare Oscar

  • (My Big Fat Greek Wedding) 95 minute, color titrat engleza comedie romantica

    Actrita-scriitoare, care si-a adaptat propriul spectacol de teatru pentru marile ecrane are o poveste de spus: o poveste mare, autobigrafica, foarte, foarte amuzanta si tandra despre familia ei greaca, in care a crescut, in Winnipeg, Canada.

    Toti membrii familiei Portokalos sunt ingrijorati pentru Toula care este inca nemaritata la 30 de ani. Ea lucreaza la "Dancing Zorba", restaurantul grecesc al parintilor sai, iar zilele sale sunt monotone si plictisitoare, ca si parul, hainele sau atitudinea ei. Toula refuza oferta tatalui ei de a merge in Grecia pentru a-si cauta un sot. Isi ia o slujba la agentia de turism a matusii sale, unde frumosul strain vazut in restaurant o descopera pe noua Toula. Ian Miller, profesor la liceu, este inalt, frumos si sigur nu este grec.

    El ii cere o intalnire si curand se indragostesc. Toula nu stie ce-l va supara mai tare pe tatal sau, faptul ca Ian este "un strain" sau ca Ian este vegetarian. Nimic nu mai conteaza de vreme ce el o cere in casatorie. Cei doi mai au de rezolvat o problema: cum sa-i prezinte pe parintii conservatori ai lui Ian, parintilor Toulei, matusilor, unchilor, bunicii si celor 27 de veri primari. Toula stie ca daca Ian se va descurca cu rudele sale nebune si va trece la religia ortodoxa greaca, ei vor avea o nunta mare, greceasca, inclusiv o limuzina albastra, doua sculpturi in gheata si zece domnisoare de onoare imbracate in turcoaz, va avea un tort de nunta cu cinci straturi si o fantana de sampanie.

    Filmul este o mica bijuterie, cu exagerarile lui cu tot. Este ruda buna cu "Moonstuck" si cu "Oglinda cu doua fete".

Comentarii la trailer Nunta a la grec

Nunta a la grec Nunta a la grec Nota: 6.6

Durata: 95 minute Gen: comedie romantica Regizor: Joel Zwick

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail